نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: overwrite نکردن تکست در idftp

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    overwrite نکردن تکست در idftp

    سلام.

    من می خواستم وقتی با استفاده از idftp و متد put یک فایل تکست ایجاد میکنیم و یک متنی را در داخل آن مینویسیم, در سری بعد اگر دوباره اینکار را انجام دادیم, متن جدید در جلوی متن قبلی قرار بگیرد و در واقع یعنی تکست قبلی بماند و حذف نشود.
    اما در حالت عادی idftp تکست را overwrite میکنه.

  2. #2

    نقل قول: overwrite نکردن تکست در idftp

    سلام
    لطفاً کدی که نوشته اید را برای تست قرار دهید و یا یک پروژه کوچک نمونه را قرار دهید.
    در ضمن بهتر بود این موضوع رو در قسمت "توسعه نرم افزارهای تحت شبکه" مطرح می کردید.

  3. #3

    نقل قول: overwrite نکردن تکست در idftp

    var
    Str: TStringStream;
    FTP: TIdFTP;
    begin
    Str := TStringStream.Create;
    FTP := TIdFTP.Create(nil);
    try
    with FTP do
    begin
    Host := '176.1.333.555';
    Username := 'Username';
    Password := 'Password';
    Connect;
    if Connected then
    begin
    ChangeDir('/tmp');
    Get('Test.txt', Str, True);
    Str.WriteString('Sample Text');
    Put(Str, 'Test.txt');
    end
    else
    MessageDlg(Format('Could not connect to %s', [Host]), mtError,
    [mbOK], 0);
    end;
    finally
    Str.Free;
    FTP.Disconnect;
    FTP.Free;
    end;
    end;


    قبل از پست دادن یک دور متدهای idFTP رو بررسی کنید ، یکم از خودتون خلاقیت نشون بدید ، اضافه کردن یک خط کد کار پیچیده ای نیست ، دنبال لقمه آماده نباشید .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: overwrite نکردن تکست در idftp

    خیلی ممنونم.

    فقط یه مشکلی.
    ارور زیر رو داد :
    ascii resume unsafe, please delete the file first


    چه جوری باید اون فایل رو تنظیم کنم که متن های ascii را قبول کنه ( با توجه به ارور )؟
    باید چی کار کنیم؟

  5. #5

    نقل قول: overwrite نکردن تکست در idftp


    var
    Str: TStringStream;
    FTP: TIdFTP;
    begin
    Str := TStringStream.Create;
    FTP := TIdFTP.Create(nil);
    try
    with FTP do
    begin
    Host := '176.1.333.555';
    Username := 'Username';
    Password := 'Password';
    Connect;
    if Connected then
    begin
    ChangeDir('/tmp');
    Get('Test.txt', Str);
    Str.WriteString('Sample Text');
    Put(Str, 'Test.txt');
    end
    else
    MessageDlg(Format('Could not connect to %s', [Host]), mtError,
    [mbOK], 0);
    end;
    finally
    Str.Free;
    FTP.Disconnect;
    FTP.Free;
    end;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. تغییر نکردن رنگ تکست باکس در کلاس
    نوشته شده توسط pooria_googooli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 21:42 عصر
  2. تغییر نکردن Language تکست باکس
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش WPF
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 24 دی 1389, 21:30 عصر
  3. تغییر نکردن رنگ فونت تکست باکس هنگام unable کردن
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •