نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره تنظیمات برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94

    Question ذخیره تنظیمات برنامه

    سلام دوستان
    من در ویژوال استودیو 2005 در یک فرم برای یکسری از کنترلها ApplicationSetting ایجاد کردم که همشون از نوع UserScope هستند موقع خروج از فرم کد زیر رو نوشتم :


     MyApp.Properties.Settings.Default.Save();

    حالا که میام دوباره برم تو فرم برای کنترلهای تکست باکس و کومبو باکس تغییرات رو ذخیره می کنه ولی برای چک باکس ذخیره نمی کنه بنظر شما اشکال از کجاست ؟

  2. #2
    سلام
    من همین کار رو انجام دادم ، درست کار کرد. من از Visual Studio 2005 beta 2 استفاده میکنم.
    (یادتون نرفته که برای CheckBox یه PropertyBinding اضافه کنید ؟)
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    نه اتفاقا یه PropertyBinding تعریف کردم. به این ترتیب :
    توی PropertyBinding برای پراپرتی Checked یه New Application Setting تعریف کردم قسمت Defualt Value رو برابر False قرار دادم , اسمش رو هم نوشتم و Scope اون رو برابر User قرار دادم. اگه مشکلی داشت به من هم بگید بدونم....
    ولی کار نکرد....

  4. #4
    تمام چیزایی که میگی درسته ، یه پروژه کوچولو درست کن و زیپ شده اش رو بذار اینجا تا یه نگاهی بکنیم ببینیم مشکل از کجاستو
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    94
    سلام آقا مهدی عزیز
    مشکل من حل شد.
    بهتره بگم مشکل بنده رو حل کردید. من در برنامه از یه کنترل Janus Tab استفاده کرده بودم که چک باکس هام داخل اون بود و اون کنترل هم با Application Setting مشکل داره ( قاط میزنه ).

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •