نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بروز مشكل در بارگذاري Form همراه عكس

  1. #1
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    Question بروز مشكل در بارگذاري Form همراه عكس

    سلام دوستان .. اول به عكس توجه بفرماييد
    TelFormLoad.png

    اينم كدهايي كه استفاده كردم :
    Private Sub btnNew_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnNew.Click
    Dim frm As New frmTelNew
    frm.MdiParent = Me
    frm.Show()
    End Sub

    Private Sub frmTelNew_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    SetMainFormControls() : SetControlColors() : Me.Left = 3 : Me.Top = 3
    ClearControls(True)
    End Sub


    حالا شما يه راهنمايي بفرماييد كه چرا هنگام Load كردن فرم .. اين بلا سرش مياد ؟

    ممنونم كه راهنمايي ميفرماييد ...
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: بروز مشكل در بارگذاري Form همراه عكس

    عادیه . در ویندوز فرم مشکلات گرافیکی خیلی زیادی هست شما در پروپرتی های فرم خاصیت دابل بافر رو ترو کنین شاید حل شیه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: بروز مشكل در بارگذاري Form همراه عكس

    نقل قول نوشته شده توسط arman_Delta2002 مشاهده تاپیک
    عادیه . در ویندوز فرم مشکلات گرافیکی خیلی زیادی هست شما در پروپرتی های فرم خاصیت دابل بافر رو ترو کنین شاید حل شیه
    ممنونم دوست عزيز
    اين كار رو هم كردم اما مشكل حل نشد !
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  4. #4

    نقل قول: بروز مشكل در بارگذاري Form همراه عكس

    سلام
    به واسطه اينكه من برنامه نويسي از داس شروع كردم عادت دارم كل فرمانهاي كنترلها را در load باز نويسي كنم در ابتداي load از Me.Opacity = 0 استفاده و در انتها از Me.Opacity =1 استفاده ميكنم و اين مشكل شما برطرف شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ايجاد يه ليست همراه عكس
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 15:02 عصر
  2. مشكل در بارگذاري فايل هاي dll روي سرور 2003
    نوشته شده توسط mehran20092008 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 09:33 صبح
  3. سوال: نوشتن به همراه عكس روي كليد
    نوشته شده توسط alijoon2000 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 10:51 صبح
  4. سوال: مشكل با encoding form
    نوشته شده توسط aligilani1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1387, 22:05 عصر
  5. مشكل در لود كردن يك عكس با حجم بالا
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 13:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •