نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    Cool ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    سلام بچه ها
    من می خوام واسه پروژه ام یه setting ساده درست کنم.به شکلی که بتونه پیش فرض کمبوباکس هام رو عوض کنه.مثلا اگر کمبوباکسم پیش فرض اون پاییز بود و روی بهار تنظیم کنم و اگر از برنامه هم خارج شدم و دوباره بازش کردم پیش فرض بهار باشه.
    چطور می تونم این کارو بکنم؟خواهشا یه راه حل خوب بگید.
    امیدوارم منظورم فهمیده باشید

  2. #2

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    سلام
    اگه تو يك كامپوتر اين كار را انجام ميدي ميتوني با استفاده از رجستري اين كار را بكني

    كه به اين صورت هستش



    using Microsoft.Win32;
    موقع تاييد
    Registry.SetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\" + this.Name, "combo", comboBox_Company.SelectedIndex);

    موقع لود
    comboBox_Company.SelectedIndex = (Int32)Registry.GetValue(@"HKEY_CURRENT_USER\" + this.Name, "combo", 0);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    سلام دوست عزیز
    برای اینکار یه فیلد جدید از نوع int در Setting برنامه درست کن
    بعد هر بار که برنامه بسته میشه مقدار رو برابر combobox1.selectedindex قرار بده
    برات یه نمونه آماده کردم که همون کاری که میخوای رو انجام میده
    WinApp1.zip
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط BEHZADnr مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    برای اینکار یه فیلد جدید از نوع int در Setting برنامه درست کن
    بعد هر بار که برنامه بسته میشه مقدار رو برابر combobox1.selectedindex قرار بده
    برات یه نمونه آماده کردم که همون کاری که میخوای رو انجام میده
    WinApp1.zip
    موفق باشی
    ممنون از راهنماییت
    اما من نمیخوام از جدول استفاده کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    به نظر من از Environment Variables استفاده کن
    بعد هم واسه خوندنش یه while بذار و هر آیتم رو با یه علامت مثل ; تموم کن :)
    Environment.SetEnvironmentVariable
    Get إش هم همینجوره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    اما من نمیخوام از جدول استفاده کنم
    میشه بیشتر توضیح بدین ، چه جدولی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    موقع استارت شدن برنامه هم، بگو تویه constructor از Environment بخونه(حالا environment ماله یوزر یا ماشین) به همین سادگی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    موقع استارت شدن برنامه هم، بگو تویه constructor از Environment بخونه(حالا environment ماله یوزر یا ماشین) به همین سادگی
    مرسی از توجهت میشه یه مثال بزنی؟متوجه نشدم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    والله درستش اینه که تو Setting.Setting اینکار انجام بدی!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

                Environment.GetEnvironmentVariable("ABC", EnvironmentVariableTarget.User);// ABC => Name
    Environment.SetEnvironmentVariable("ABC","123");//ABC => Name & 123 => Value

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    والله درستش اینه که تو Setting.Setting اینکار انجام بدی!
    میشه بیشتر توضیح بدی؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ساخت setting ساده برای پروژه سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدی؟
    سلام
    آقای BEHZADnr از صبح یه نمونه گذاشتن.

تاپیک های مشابه

  1. ساخت Package نصب کننده برای پروژه VC++‎6
    نوشته شده توسط Moharram در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 19:10 عصر
  2. ساخت setup برای پروژه
    نوشته شده توسط sina_afshar در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 13:39 عصر
  3. ساخت برنامه نصب برای پروژه
    نوشته شده توسط m_zi در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 22 آبان 1386, 14:45 عصر
  4. یک پروژه ساده برای درک کامل N-Tier
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 17:06 عصر
  5. ساخت Setting برای home page
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 09:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •