نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: درباره ویدئو کنفرانس در Delphi

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602

    Tick درباره ویدئو کنفرانس در Delphi

    با سلام چگونه میتوان در دلفی با اتصال یک دوربین webcam در دلفی در یک شبکه LAN بتوان تصاویر را فرستاد
    بنده یک سورس دارم که امکان اتصال دوربین رو به App ها و دیدن تصاویر در App هایمان رو فراهم می کنه که امکان Capture به Avi یا Bmp رو هم داره که در به علت در دسترس نبودن در پست بعدی فایلش رو میزارم




  2. #2
    منم خیلی وقت دنبال این کارم . البته هنوز حرفه ای روش مشغول نشدم . اگه دوستان مایل باشن بریم دنبالش و در این قسمت به بحث در مورد اون بپردازیم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602

    سلام علیکم

    کامپوننتی که گفته بودم :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    بحث جالبیه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    از این استفاده نمایید کامل و آماده هست ولی الان خیلی وقته دنبال کراکش می گردم پیدا نمیشه که نمیشه.

    http://www.avspeed.com/download/TAVComponents.zip

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602

    سلام علیکم

    آیا به نظر شما نمی توان از طریق راه زیر به حل مسئله رسید ؟؟
    بعنوان مثال ما فیلدی داشته باشیم در بانک اطلاعاتی تحت شبکه از نوع blob و تنظیم کنیم که در هر ثانیه 5 عکس از طریق Webcam در فیلد Blob ذخیره بشه
    ( البته با جحم کم compress شده ) سپس آن طرف هم طوری تنظیم کنیم که در هر ثانیه 5 عکس دریافت کند از فیلد blob.
    البته بگم عکس رو از نوع jpg درآورده و ذخیره میکنیم و سپس compress تا شاید از نظر سرعت کمکمون کنه.
    توی یه مساحبه تلوزیونی از یه بنده خدا که برنامه ویدئو کنفرانش نوشته بود دربارش پرسیده بودن گفته بود که با استفاده از بانک اطلاعاتی Oracle نوشته شاید به این وسیله نوشته
    نظر شما چیه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    عزیزم این کارا دیگه خیلی برنامه نویسیه ها :)
    ببین برنامه اینجوریه که عکسهای BMP از WEBCAM میگیره و یکی یکی نشون میده !
    شما هم باید همونهارو بگیری با یک چیزی مثلا Indy بفرستی یک جا دیگه نشون بدی
    بسته به سرعت سیستمت و شبکه از هر 10 تا یکیش رو میفرستی مثلا !
    همین
    بای

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602
    آیا به نظر شما از روشی که بنده اختراع کرده بودم نیز میشه آقای میرهادی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602
    http://www.avspeed.com/download/TAVComponents.zip
    عجب کامپوننتی یه !! فقط حیف که Crack نداره

    راستی به نظر شما واسط قرار دادن یک بانک اطلاعاتی برای یک برنامه ویدئو کنفرانش چه معنی خواهد داشت ؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    net_ved@yahoo.com
    پست
    184
    این خیلی مشخص که روش شما راه درستش نست بهترین راه اینه که شما برنامه خودتونو با همون کامپوننت بنویسی بعد که پول پرژتو گرفتی بری کامپوننتو بخری....ولی فرستادن عکس یه راه بچگانس

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    دوست عزیز ، اگه یک کم دو دوتا 4 تا بکنی، می فهمی که بدترین راهی که به ذهن یه برنامه نویس برای این کارهای Real-time برسه ، استفاده از یک بانک اطلاعاتی برای این کاره. به این کار میگن یک Burden Challange آخه با این کار ترافیک ایجاد می کنی. من این کار رو انجام داده ام. حتی می تونه فیلم باهاش نگاه کنی ، بدون اینکه حتی احساس کنی فریم ها کند هستند. هر کی دوست داره بدونه یه ایمیل به من بزنه : hadipardis@yahoo.com
    www.rayanvision.com/cv.htm

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    بدونه یعنی چی ؟
    سورسش رو بگیره یا برنامه رو :)
    هر کدوم هست همینجا هم میشه آپلودش کرد که همه بدونن :)
    بای

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    به ما هم بدید

  14. #14
    آقای هادیزاده بیشتر توضیح بدین و اگه می تونید یه سورس بذارید تا همه استفاده کنند

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار babak_delphi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    آستارا
    پست
    634
    سلام
    به نظر من هم استفاده از دیتا بیس کار درستی نیست
    چون مشکل کار با هارد سرعت رو خیلی پایین میاره
    Memory Stream رو هم امتحان کن.

  16. #16
    آقایون بیایم در این تاپیک در مورد ساخت مسنجری که text و voice و video رو ساپورت کنه بحث کنیم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602
    text که مشخصه با Indy راحت میشه انجام داد ولی Voice چطوری میشه
    چطور میشه voice را انتقال داد مانند Yahoo Messanger

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    من قبلا این برنامه رو نوشتم اسمش رو هم گذاشتم ویدئو کنفرانس شهاب

    برای صدا از Voice Communication استفاده نمایید.

    برای Text از Indy

    برای تصویر از Tav Component

    وسلام.

  19. #19
    توسکا جان اگه میشه کامپوننت voice Communication ورو بذار و اگه کرک Tav Component
    رو داری لطف کن

  20. #20
    یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای ساخت یه مسنجر از آی و پورت استفاده می شه . من منظورم مسنجر تحت اینترنت .
    من می خوام مثل یاهو یه جا باشه واسه ثبت نام و یه نرم افزار که باهاش براساس usernsme چت کنن . اما مشکل اینجاست که چجوری بر اساس username با هم چت کنن.
    اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    اینو ببینید :


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602
    راستی شما crack Tavcomponent چه کردی
    با تشکر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602
    این لینک هم بد نیست
    http://www.torry.net/pages.php?id=207

  24. #24
    توسکا جان کارت جالبه
    آیا این مسنجرت تحت اینترنت هم هست و لطفا یه کم توضیح در مورد طرز نوشتن این برنامه و کامپوننت ها یی که استفاده کردی و کرکش بده .
    با تشکر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    سلام - دوستان
    در رابطه با اون سورسی که قبلا بحث شد، باید بگم که اون یه پروژه صنعتی بود و تحت امتیاز یه شرکته. برای همینه که گفتم بهم ایمیل بزنید. چون نمی تونم پروژه ای که 8 ماه روش کار شده، به همین راحتی بزارم رو برد همگانی! الان به یکی از کاربران ، پیام خصوصی فرستادم، یکی دیگه ما رو سین جین می کنه که چرا اون مطلب را به اون آقا PM کردی! مثل اینکه همه کارهای ما به صورت On-line شنود میشه!! فقط یه بنده خدا به ما ایمیل زد، ما هم گفتیم دقیقا می خوای چه کارکنی؟ اونم رفت که بیاد! شما خودتون قضاوت کنید!!

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    آقای سرباززاده، اون ساعت خوشگله رو از کجا گیر آوردید؟ ازش خوشم اومد.آفرین!

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    پس یواشکی که کسی نفهمه :) این ایمیل منه :) ho3in_mirhadi@yahoo.com
    قربونت برم جیگر :))
    بای

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    سلام عزیزان :

    1- مدیریت :

    در بخش مدیریت من بوسیله ارسال Buffer بین سرور و کلاینت آنها را کنترل می کنم. یعنی اینکه من Text خود را نیز از طریق Buffer بین

    کاربران و سرور انتقال می دهم.

    برای مثال برای فرستادن لیست کاربران Online از سرور به کلاینت برای روشن نگه داشتن چراغ آنها به این روش عمل می کنم.

    لیست کاربران Online رو توی یک Tstringlist ذخیره کرده و آن را در یک Stream ریخته و با یک Header مناسب و قبل تعریف شده به سمت

    کلاینت ارسال می کنیم و سپس کلاینت با در نظر گرفتن Header شناسایی آن لیست کاربران Online را در آورده و مطابقت می دهد.

    2- صدا :

    قانون صدا به این شکل هست که یک کاریر گوینده و بقیه شنونده و یا یک نفر و یک نفر گوینده و شنونده باید باشد.

    خوب به این شکل یک کاربر با فرستادن یک Buffer درخواست خود را از سرور برای یک کلاینت می دهد و کلاینت دیگر جواب می دهد

    که با کاربر دیگر با پورت Udp خاصی که برای این دو نفر تعریف شده است به صحبت بشیند یا خیر.

    این کامپوننت یک سرور صدا و کلاینت صدا با استفاده از پورت Udp و TCp دارد. (Voice Communication)


    3- تصویر :

    در این کامپوننت فقط یک بدی وجود دارد که اگر Source آن را داشته باشید مشکل را شاید بتوان حل کرد.

    که سرور ندارد فقط Peer to Peer هست و فقط با IP کار می کند به همین دلیل نمیشه از این تو اینترنت استفاده کرد و بدرد local می
    خوره از Nat پشتیبانی کند.

    اگر سئوال دیگه هست بپرسید. !! عکس های برنامه را هم در بالای این تاپیک زدم.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    دوستان - بهترین راه برای این جور کارها، همون استفاده از Stream هست. دیگه از این واضح تر می خواهید چی بگم! آقای MirHadi خوب می دونه از این به بعد باید چه کار کنه؟! درسته جیگر!
    آقای سرباززاده، اون ساعت آنالوگ رو از کجا گیر آوردید؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Hadizadeh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    World of Machine
    پست
    326
    راستی، این همه بحث شد کسی نگفت رزولوشن تصویری که می خواهید ارسال کنید،چقدره؟
    می خواهید همون حد استاندارد Webcam یعنی 320*240 باشه؟ همچنین صدا رو می خواهید با چه نرخی ارسال کنید؟ اصلا، می تونید یکی از کاربردهای این برنامه مورد نظرتون رو بفرمایید؟!! می خواهید تو کارخونه ازش استفاده کنید؟!! دوستان لطف کنند ایمیل قلابی نفرستند! اون که باید بفهمه ، می فهمه!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    37
    پست
    1,987
    اگر با منی هر جا که از Nat یا Dhcp یا IPValid ساپورت کنه مثل ADSL مشکلی نداره.

    تو کارخانه و اینجور جا ها هم جواب می ده.

    بعد اون ساعت Analog هم ماله سیستم هست نه برنامه ی من نمیدونستم میوفته تو عکس اگر میخواهی از اینجا بگیر :

    http://widgets.yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله Touska : دوشنبه 26 دی 1384 در 09:06 صبح

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    37
    پست
    602
    تشکر از راهنمایی

تاپیک های مشابه

  1. در حالت کلی، Delphi 7 بهتره یا Delphi .NET ؟
    نوشته شده توسط مهندس بیژن در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 02:29 صبح
  2. برنامه نویسی موبایل بوسیله delphi
    نوشته شده توسط saeidmot در بخش Symbian OS
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1385, 06:54 صبح
  3. Mastering Delphi Update for Delphi 2006
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 01:13 صبح
  4. SQl AND DELPHI
    نوشته شده توسط look in future1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1383, 08:06 صبح
  5. نصب component delphi 6 ,7 در Delphi 2005
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •