نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

  1. #1

    کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    سلام
    وقتی کمک کننده ها رو فراخوانی کردیم چطور می تونیم ازش استفاده کنیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    توی صفحه اون کمک کننده باید توابع تعریف کرده باشی
    وقتی اون کمک کننده رو فراخانی کردی
    بعد اسم تابعی رو که میخای صدا بزن

  3. #3

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    ممنون
    میشه با یک مثال توضیح دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    در کنترلر
    $this->load->helper('xxx');
    xxx_function();


    در صفحه xxx
    xxx_function (){
    echo 'this is a function from helper';
    }

  5. #5

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    جای xxx مگه نباید اسم تابع کمک کننده رو بنویسیم
    چرا اسم صفحه رو گذاشتین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    نه اسم تابع رو صدا نمیزنیم
    اصلا یک تابع که نیست مجموعه ای از توابع هستن که در یک دسته یا صفحه ارائه میشن این دسته یا اسم صفحه ای که توش هستن رو باید صدا زد
    اسم صفحاتی که توابع کمک کننده توشن رو باید به این شکل نوشت
    xxx_helper.php
    url_helper.php
    در هنگام فراخانی قسمت اول نام یعنی قبل از آندرلاین رو باید صدا بزنیم

  7. #7

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    ممنون
    یعنی در پوشه library یک صفحه داریم به نام email که اون رو جای xxx می گذاریم و در صفحه email او چیزی که شما گفتین رو مینویسیم. کجای صفحه بنویسیم مهم نیست؟ اخه من این کار رو کردم پیغام داد
    میشه مثلا همین چک کردن ایمیل رو مثال بزنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: کار با کمک کننده (توابع کمکی)

    کمک کننده ها در پوشه helper قرار میگیرن نه در lib

    یعنی در پوشه library یک صفحه داریم به نام email که اون رو جای xxx می گذاریم
    لطفا یجوری بنویسید که بشه فهمید چی میگید

تاپیک های مشابه

  1. من میخوام یه دیتابیس بسازم که تحت شبکه کار کنه کمک...
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 18:29 عصر
  2. پاسخ: 27
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 14:03 عصر
  3. ابزار کمک کننده هنگام کد نویسی
    نوشته شده توسط 0armin0 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 01:53 صبح
  4. لطفا اگر کسی با SQL در ADO کار کرده کمک کنه
    نوشته شده توسط tthenry14plus در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 02:01 صبح
  5. wchar_t این نوع متغییر را باید چه کار کرد کمک کمک!!!
    نوشته شده توسط حامی2 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 03:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •