نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل

  1. #1

    حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل

    اساتيد فن چطوري ميتونم در زمان اجرا يك ستون را از ديتا گريد ويو و يا از ديتا تيبل حذف كنم منظورم حذف هست نه Hide كردن ضمنا اگر بخواهيم ترتيب نمايش ستو نهاي يه ديتا گريد ويو رو عوض كنيم مثلا ستون Radif رو بياريم قبل از Name

    براي سوال دوم فرض كنيد ترتيب ستونهاي ديتا گريد بشكل زير باشد
    Name-- Fam-- Sex -- Phone

    ممنون از توجه شما

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    166

    نقل قول: حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل

    برای تغییر ترتیب نمایش ستونهای DGV میتونید از روش زیر استفاده کنید.
    این کد ستون مرود نظر شما را به اولویت مورد نظر که از صفر شروع میشه، منقل میکنه.

    DataGridView1.Columns("ColumnName").DisplayIndex=0

    برای حذف یک ستون از DGV از کد زیر استفاده کنید


    DataGridView1.Columns.Remove("ColumnName")

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل

    r. saleh عزیز خیلی خیلی ممنونم


    سوال دیگری داشتم .


    اگر بحواهیم بدانیم یک ستون در دیتا گرید وجود دارد یا نه ؟ چیکار کنم


    راستش را بخواهید من برای یه دیتا گرید ستون AutoNumber بنام Radif گزاشتم حالا هر بار که کئوری میگیرم ستون Radif را تکرار میکند


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    166

    نقل قول: حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل

    سلام مجدد
    سوالتون کمی مبهم بود. اگر DGV خودتون را با یک DataTable پر کرده باشید که قضیه روشنه چون DGV حتما همون ستونهای DataTable را خواهد داشت. اگر هم خودتون به صورت دستی DGV را پر کرده باشید که دقیقا میدونید چه ستونهایی وجود دارند.
    میشه دقیقا بگید قصدتون چیه؟
    اما به هر حال با یک حلقه میتونید اسم تمام ستونهای DGV را استخراج کنید. حالا شما میتونید کد زیر را با یک شرط مطابق هدفتون تغییر بدید.

    Dim dd As Integer = dgv1.Columns.Count
    For i = 0 To dd - 1
    MsgBox(dgv1.Columns(i).Name)
    Next

    اگر اسم DataGridView شما را DGV1 فرض کنیم، کد فوق اسم تمام ستونها را با یک مسیج به ترتیب اعلام خواهد کرد.
    امیدوارم این کد مشکل شما را برطرف کنه.
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: حذف يك ستون از ديتا گريد و حذف ستون از ديتا تيبل

    از دوست و استاد بزرگوار r. salehi ممنونم که به سوالات من توجه میکند این تکه کدی که نوشتی کارم رو راه میاندازه خیلی خیلی ممنونم از شما
    چند ساعت دیگه من سوالم رو اینجا مینویسم شاید را بهتر داشته باشه دارم سوالم و جم وجور میکنم بعدا مطرح کنم
    بازم از شما r. salehi ممنونم خیلی کارم رو راه انداخته

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نويسي در ستون نوع باتن در ديتا گريد ويو
    نوشته شده توسط myazdani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 18:48 عصر
  2. تغيير نكردن گريد هنگام حذف ركورد
    نوشته شده توسط hessam abjam در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 10:33 صبح
  3. سوال: حذف اطلاعات از طريق ديتا گريد
    نوشته شده توسط kourani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 فروردین 1389, 17:40 عصر
  4. حرفه ای: وقتي دكمه del در برنامه زده ميشه تو ديتا بيس ركورد حذف نشه
    نوشته شده توسط dosetddaram در بخش SQL Server
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 12:14 عصر
  5. rigth to left فقط يك ستون از ديتا گريد
    نوشته شده توسط Ali_Abban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •