نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خدا میدونه
    سن
    27
    پست
    95

    نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb

    سلام دوستان خواهشان فوری به این تاپیک پاسخ بدهید ممنون
    می خوام یه trackbar بزارم و با اون میزان ولوم ویندوز رو تغییر بدم و می خوام قسمت هایی از ویندوز رو به vb لینک کنم ، یعنی اگه کاربر روی دکمه کلیک کنه my computer ویندوز باز بشه
    بازم ممنون سریعا جواب بدید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    سلام دوست عزیز در مورد اولی نمیدونم ولی دومی باید بگم شما میتونی با استفاده از دستور shell در vb6 و دستور process.start در vb.net این کار رو بکنی فقط کافیه آدرس چیزی که میخوای باز بشه رو وارد کنی مثلا :

    process.start("control")


    این کد کنترل پنل رو باز میکنه.

    کد زیر هم تو ویندوز من که ویندوز 8 مای کامپیوتر رو باز میکنه :

    process.start("C:\Users\Default\AppData\Roaming\Mi  crosoft\Windows\Start Menu\Programs\System Tools\computer.lnk")

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خدا میدونه
    سن
    27
    پست
    95

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    ممنون دوست عزیزم
    برای مای کامپیوتر یا دانلودها یا مای لایبرری چه کار باید بکنم ؟

  4. #4

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    سلام

    Public Sub findfilelocation(ByVal filename As String)
    Try
    Dim file As String = IO.Path.GetFullPath(filename)
    Diagnostics.Process.Start("Explorer.exe", String.Format("/select,{0}", IO.Path.Combine(Environment.GetEnvironmentVariable ("SystemRoot"), file)))
    Catch ex As Exception
    End Try
    End Sub
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim f As String = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.MyComputer)
    findfilelocation(f)
    End Sub

    نکته: در کد بالا مای کامپیوتر باز نمیشود از کد زیر استفاده میشود و مای دانلود سون توی لیست SpecialFolder وجود ندارند
    وبرای مای لایبرری اگه یه شورت کات از فولدر بگیری مسیر رو به جای Downloads کپی کن
    C:\Users\mohammad\AppData\Roaming\Microsoft\Window s\Libraries

    Process.Start("explorer.exe", "/e,/select,c:")' my computer
    Dim f As String =Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFold er.UserProfile) & "\Downloads" ' Downloads
    Dim f As String =Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFold er.ApplicationData) & "\Microsoft\Windows\Libraries " 'Libraries

    این برای تغییر ولوم ویندوز
    http://www.codeproject.com/Articles/...Volume-Control
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : چهارشنبه 05 مهر 1391 در 22:30 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خدا میدونه
    سن
    27
    پست
    95

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    ممنون دوست عزیز اما یه مشکل !
    این کد هایی که دادی فقط مای کامپیوتر اجرا شد .

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خدا میدونه
    سن
    27
    پست
    95

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    و یه چیزه دیگه این که این فایل ه برای تغییر ولوم ویندوز هم دانلود کردم اما باز نمی شه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خدا میدونه
    سن
    27
    پست
    95

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    استادان عزیز مشکلم حل شد اما فقط مشکل تغییر ولوم رو دارم

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خدا میدونه
    سن
    27
    پست
    95

    نقل قول: فوری فوری فوری (نحوه تغییر ولوم ویندوز با vb و لینک کردن بخش های ویندوز به vb)

    دوستان لطفا کمک کنید

تاپیک های مشابه

  1. publish کردن بخش های تغییر کرده
    نوشته شده توسط MPA-CO در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1394, 14:06 عصر
  2. سوال: اجرا کردن برنامه های ویندوز در دلفی
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 14:07 عصر
  3. سوال: فعال کردن سرویس های ویندوز از قبیل Telnet
    نوشته شده توسط khafan_bat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 شهریور 1388, 11:58 صبح
  4. محل دانلود کردن Update های ویندوز بر روی هارد
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1385, 02:40 صبح
  5. mount کردن درایو های ویندوز در لینوکس
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1384, 23:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •