نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در مورد AutoResetEvent

  1. #1

    سوال در مورد AutoResetEvent

    سلام به همگی
    میخواستم بدونم که AutoResetEvent چیه و چکار میکنه ؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: سوال در مورد AutoResetEvent

    سلام

    صحیح! دوست گرامی هر فضایی بعد از استفاده نیاز داره که پاک بشه یا به عبارتی باید اون رو dispose کرد . خب چنانچه از تایمر تو برنامتون استفاده کردید باید هنگامی که اون رو stop میکنید فضاش هم آزاد کنید که از این کلاس استفاده میشه . برای استفاده از اون باید ابتدا فایل سرایندش رو الحاق کنید:
    using System.Threading;

    بعدش یه متغیر از اون کلاس تعریف میکنید.

    AutoResetEvent F=new AutoResetEvent(false)


    `پارامتر false بول هست و حتما باید بهش بدبد.

    خب حالا اون رو برا چند صدم ثانیه منتظر میزاریم و سپس تایمر رو stop و فضاش رو dispose میکنیم:

    F.WaitOne(100, false);
    Atime.Dispose();
    Atime.Stop();


    موفق باشید.

    انسان های مدرن متفاوت فکر میکنند. (امین ثریا)
    آخرین ویرایش به وسیله aminaltavista : پنج شنبه 06 مهر 1391 در 14:01 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •