نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    Red face فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    سلام خدمت دوستان عزیز من می خوام یک سری اطلاعات رو اط طریق دستور At Command به وب سایتم انتقال بدم
    ولی دستورشو رو نمی دونم
    اگه کسی بلده لطفا بنویسه
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    جستجو که کردم این رو پیدا کردم
    ارسال :

    private void sendSms()
    {
    if (!comPort.IsOpen)
    comPort.Open();
    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();
    //Exam :
    //AT+CMGS="09353659299"
    //message text
    //Ctrl+Z : Char.ConvertFromUtf32(26)
    //Enter : (char)13
    atCommandStr = "AT+CMGS=" + Char.ConvertFromUtf32(34) + phoneTXT.Text
    + Char.ConvertFromUtf32(34) + (char)13 + messageTXT.Text
    + Char.ConvertFromUtf32(26);
    comPort.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    //read immediately response
    messageTXT.Text = comPort.ReadExisting();
    comPort.Close();
    }

  3. #3

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    نقل قول نوشته شده توسط m * h * d مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز من می خوام یک سری اطلاعات رو اط طریق دستور At Command به وب سایتم انتقال بدم
    ولی دستورشو رو نمی دونم
    اگه کسی بلده لطفا بنویسه
    با تشکر
    تا جايي كه من ميدونم atcommand مال دستورات كار با پورتهاست! چطور ميخواي به سايت اطلاعات بفرستي؟ و به كجاش؟ ديتا بيس؟ يا روي هست چيزي آپلود كني؟
    راستي پلاك و ميلان خونتونم مشخص كن ديگه تو كه همه آدرس رو نوشتي (هركي خواست بياد گم نشه)...

  4. #4

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    جستجو که کردم این رو پیدا کردم
    ارسال :

    private void sendSms()
    {
    if (!comPort.IsOpen)
    comPort.Open();
    comPort.DiscardInBuffer();
    comPort.DiscardOutBuffer();
    //Exam :
    //AT+CMGS="09353659299"
    //message text
    //Ctrl+Z : Char.ConvertFromUtf32(26)
    //Enter : (char)13
    atCommandStr = "AT+CMGS=" + Char.ConvertFromUtf32(34) + phoneTXT.Text
    + Char.ConvertFromUtf32(34) + (char)13 + messageTXT.Text
    + Char.ConvertFromUtf32(26);
    comPort.WriteLine(atCommandStr + (char)13);
    //read immediately response
    messageTXT.Text = comPort.ReadExisting();
    comPort.Close();
    }
    اينا كه فكر كنم مال كار با پورت باشه! يا من متوجه نميشم . ميشه يه توضيح بديد چطور اين كدا اطلاعات به سايت ميفرسته و اين داده ها چه نوع داده اي هستند؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    سلام
    ali_habibi1384 پلاک خونمون 2 دقیقا داخل نیلوفر سمت چپ , تشریف بیارین خوشحال می شم
    حالا
    برای سوالم دستوری به نام AT+CGDCONT هست که برای اتصال به اینترنت توسط مودم gprs استفاده می شود
    حالا من نمی دونم چه طوری ازش استفاده کنم

    آقای danialafshari این کدی که شما گذاشتین برای ارسال sms است
    من می خوام مثلا http:/adak-eg.com/save.aspx?s=1924566845.25 اینجوری کانکت شم

  6. #6

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    ببينيد اين لينك به دردتون ميخوره
    پلاک خونمون 2 دقیقا داخل نیلوفر سمت چپ , تشریف بیارین خوشحال می شم
    پس من عصر با پدر مادرم خدمت ميرسم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    تشریف بیارین
    ولی اینم منظور من نبود

  8. #8

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    پس من عصر با پدر مادرم خدمت ميرسم
    ها ها ها چه با حال... نه این ماله منه نمیذارم m*h*d رو ازم بگیری

    m*h*d : شما برای ارسال اطلاعات به سایتتون میتونید تابع های ارسال دستور نظیر WebRequest میتونید برای هر محیطی خارجی ارسال داده داشته باشید ftp , http , socket.

    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    مرسی
    ولی من به at command نیاز دارم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    نقل قول: فرستادن داده به وب سایت توسط دستور At Command

    کسی نیست مرا یاری دهد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 10:37 صبح
  2. فرومی که در ان سایت توسط دوستان تهیه شده
    نوشته شده توسط sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •