نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

  1. #1

    مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    سلام دوستان من میخوام طی یک حلقه اطلاغات رو وارد کنم///یعنی وقتی i=0 بود سطر اول و ....به همین ترتیب همه سطر هارو؟؟؟
    ااین کد رو نوشتم ولی فقط یه سطر رو پر میکنه؟؟؟
    int i = 0;
    for (i=0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    if (this.dataGridView1.Rows[i].Cells[i].Value == null)
    { this.dataGridView1.Rows[i].Cells[i].Value = "1"; }

  2. #2

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    i در کد شما نشان دهنده سطر هست نه ستون پس Cells[i] باید اصلاح بشه.

  3. #3

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    • ممنونولی باز هم نشد//من میخوام هر بار که روی دکمه کلیک کردم رو باتن یه سطر اضافه بشه؟از نوع تعریف متغیر i نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    • ممنونولی باز هم نشد//من میخوام هر بار که روی دکمه کلیک کردم رو باتن یه سطر اضافه بشه؟از نوع تعریف متغیر i نیست؟
    سلام
    اگه اصل کاری که می خواید انجام بدید رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد، شما توی اون حلقه گفتید به تعداد سطرهای دیتاگریدویو یه کاری انجام بشه خب زمان لود فرم وقتی ستون ها رو اضافه کرده باشید فقط یک سطر دارید و کد شما هم اون یه سطر رو مقدار دهی می کنه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    چشم/
    دوستان من مسخوام با هز کلیک بر بوی دکمه اضا فه کردن یه سری اطلاعات در سطر بعدی (خالی) درج بشه //من میخواستم از متغییر استاتیک استفتده کنم ولی فک کنم ویژال نداره یا اگه داره من نمیدونم این شد که یه سطر اضافه میشه ولی چون متغییر استاتیک نیست فقط یه بار اجرا میشه
    متغییر i ثابت نمیمونه؟؟؟
      int i=0;
    if (this.dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value == null)
    {


    this.dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value = "1";
    i++;
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    چشم/
    دوستان من مسخوام با هز کلیک بر بوی دکمه اضا فه کردن یه سری اطلاعات در سطر بعدی (خالی) درج بشه //من میخواستم از متغییر استاتیک استفتده کنم ولی فک کنم ویژال نداره یا اگه داره من نمیدونم این شد که یه سطر اضافه میشه ولی چون متغییر استاتیک نیست فقط یه بار اجرا میشه
    متغییر i ثابت نمیمونه؟؟؟
      int i=0;
    if (this.dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value == null)
    {


    this.dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value = "1";
    i++;
    }
    با توجه به توضيحي كه داديد كدي كه شما نوشتيد اصلا چيزي رو توي گريد درج نميكنه فقط چك ميكننه اگر فلان سلول تهي بود يه مقدار 1 توش ميريزه. حال آنكه شما ميبايست قبل از انجام اين دستورات به گريدتون سطر رو اضافه ميكرديد.كه دو روش داره:
    يكي اينكه اگر ديتاگريدتون اطلاعاتش از ديتاتيبل مياد بنابراين شما ميبايست ديتا تيبل رو يك سطر بهش اضافه كنيد تا در گريد نمايش داده بشه:
    datatable.rows.add(...);

    و اگر گريد به ديتا تيبل متصل نيست به گريد يك سطر اضافه كنيد.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    چیزی متوجه نشدم ؟ دوست عزیز من میخوام بصورت موقت داده رو ارسال کنم به دیتا گرید همین؟

    \\\\\\\\\اصلا چيزي رو توي گريد درج نميكنه فقط چك ميكننه اگر فلان سلول تهي بود يه مقدار 1 توش ميريزه\\\\\\\\\\\\

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    فرض کنید دیتاگرید شما 2 تا ستون داره که ستون ها هم از قبل ایجاد شدن، همچنین شما 2 تا تکست باکس دارید که می خواید اطلاعات رو از اونها بگیرید. خب:
    datagridview1.Rows.Add(textBox1.Text, textBox2.Text);

    هر بار که روی دکمه بزنید یه سطر جدید به دیتاگریدویو اضافه میشه.

  9. #9

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    این خطارو میده؟؟؟
    Rows cannot be programmatically added to the DataGridView's rows collection when the control is data-bound.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل با حلقه for برای ثبت موقت داده در گرید

    خب دیتاگریدویو بایند شده و شما نمی تونید به صورت دستی بهش اطلاعات اضافه کنید

تاپیک های مشابه

  1. ساده تر کردن حلقه for برای چاپ ستاره
    نوشته شده توسط fshb_ 1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 11:20 صبح
  2. سوال: مشکل در حلقه For
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 21:41 عصر
  3. سوال: حلقه for برای نمایش تصویر
    نوشته شده توسط tsfrzdh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 10:29 صبح
  4. سوال: حلقه FOR برای COMBOBOX
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1388, 10:48 صبح
  5. مشکل در حلقه for برای مدیریت برنامه با پایگاه داده
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •