نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    با سلام من برای لود فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل خود پروژه به مشکل برخورد کردم و در متد Load آبجکت StiReport به این صورت از آدرس فایل که در داخل پروژه قرار دارد رو آدرس می دم

    StiReport Report = new StiReport();
    Report.Load("..\\..\\MyReport.mrt");

    که موقع اجرا از VS مشکلی ندارد اما موقع گسترش پروژه یعنی جابه جایی فایل اجرایی برنامه مشکل می ده از دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارند ممنون می شم راهنمایی کنند . با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    شما فایل های گزارشتون رو داخل یه پوشه مثلا با نام Reports در کنار برنامتون بذارین بعد با این آدرس میتونید به مثلا فایل MyReport.mrt دسترسی داشته باشید :
    Application.StartupPath + @"\Reports\MyReport.mrt"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    با سلام
    می دونم می تونم کنار فایل اجرایی برنامه قرار بدم اما نمی نخوام فایل ریسورس گزارش دست کاربر عادی بیفته و می خوام در داخل خود پروژه قرار بدم . برای اینکه بتونم از داخل خود پروژه مسیر بدم راه حلی دارید ؟؟؟ با تشکر

  4. #4

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    سلام

    يا گزارشت رو به صورت رمزگذاري شده ذخيره كن (متد لود آن فرق ميكند) يا گزارشت رو به صورت كد سي شارپ ذخيره كن و اون رو به عنوان يك كلاس به پروژه ات اضافه كن.

    موفق باشيد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط misoft.ir مشاهده تاپیک
    سلام

    يا گزارشت رو به صورت رمزگذاري شده ذخيره كن (متد لود آن فرق ميكند) يا گزارشت رو به صورت كد سي شارپ ذخيره كن و اون رو به عنوان يك كلاس به پروژه ات اضافه كن.

    موفق باشيد
    با سلام
    لطفا بیشتر توضیح بدید من می خوام فایل mrt گزارش رو تو خود پروژه قرار بدم . با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    تو فست ریپورت که هم میشه از فایل لود کنی و هم میشه مثل یه ابزار به فرم اضافش کنی
    تو stimul نمیشه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط Farshid007 مشاهده تاپیک
    تو فست ریپورت که هم میشه از فایل لود کنی و هم میشه مثل یه ابزار به فرم اضافش کنی
    تو stimul نمیشه؟
    تو استیمول از خود فایل گزارش می تونی لود کنی و من هم همین کار رو می کنم اما باید فایل گزارش کنار فایل اجرایی باشه اما من داخل پروژه قرار می دم و می خوام از داخل پروژه آدرس دهی کنم که به مشکل بر می خورم و برای حل این یه راه حل می خوام . با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار PetekDincos
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    توهم
    پست
    594

    نقل قول: آدرس دهی فایل گزارش استیمول ریپورت از داخل پروژه

    با سلام
    از دوستانی که اطلاعی تو این زمینه اطلاعی دارند ممنون می شم راهنمایی بفرمایند . با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. آدرس دهی فایل در شبکه
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 07:35 صبح
  2. سوال: مشکل در آدرس دهی فایل کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 19:03 عصر
  3. سوال: آدرس دهی فایل برای باز شدن در Web Browser
    نوشته شده توسط tk1993 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 09:26 صبح
  4. سوال: آدرس مسیر فایل گزارش ؟!
    نوشته شده توسط majidmir در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 09:54 صبح
  5. آدرس دهی فایل ها در مستر پیج
    نوشته شده توسط Buggsbunny در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 12:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •