نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارتباط بین اشیای دو فرم

  1. #1

    Question ارتباط بین اشیای دو فرم

    با سلام . میخواستم نحوه ارتباط بین اشیای دو فرم را توضیح دهید . منظورم اینه که مثلا اگر در تکست باکس فرم 1 عددی وارد شد در تکست باکس فرم 2 حاصل جمع اون عدد با عددی دیگر تولید شود . با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ارتباط بین اشیای دو فرم

    اول modifire تکست باکس فرم 2 رو public کن بعد اگه میخوای با دکمه ای این اتفاق بیوفته مثلاً از کد زیر استفاده کن :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)//f
    {
    Form2 f2 = new Form2();//d
    f2.textBox1.Text = (3 + Int32.Parse(txtBox1.Text)).ToString();//c
    f2.Show();//ya ShowDialog
    }

  3. #3

    نقل قول: ارتباط بین اشیای دو فرم

    ممنون آقای harani . اما حالا یه سوال دیگه . من میخوام در متن لیبل فرم 2 دقیقا متن لیبلی از فرم 1 نوشته بشه . سعی کردم با تغییر دادن همین کدی که دادید به جواب برسم . ولی نتونستم (تازه کاریم دیگه). لطفا به این سوال هم پاسخ بدید. با تشکر فراوان

  4. #4

    نقل قول: ارتباط بین اشیای دو فرم

    اول modifire لیبل فرم 2 رو public کن بعد اگه میخوای با دکمه ای این اتفاق بیوفته مثلاً از کد زیر استفاده کن :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)//f
    {
    Form2 f2 = new Form2();//d
    f2.label1.Text = label1.Text;//c
    f2.Show();//ya ShowDialog
    }

  5. #5

    نقل قول: ارتباط بین اشیای دو فرم

    سلام
    من به تازه گی دارم رو یک پروژه کار میکنم که با visual stadio و #c تحت وب است پایگاه دادشو با sql نوشتم sp های درج و ویرایش و حذف رو هم داخل sql نوشتم ولی چند تا مشکل دارم
    با قسمت sql مشکلی ندارم ولی با برنامه نویسی #c تحت وب کار نکردم کلی مشکل دارم
    1- من اگه بخوام بین فرم هام با دیتا بیسم ارتباط برقرار کنم باید از چه ابزار و کدی استفاده کنم ؟
    2 - چطوری میتونم اطلاعات db رو روی فرم هام نمایش بدم یعنی چطور باید صداشون بزنم و ازشون استفاده کنم ؟
    3- این امکان هست که من افرادی رو داخل فرم 1 در db درج کنم و داخ فرم 3 بازدن اسم اون افراد یک سری از اطلاعاتشون رو بیرون بکشم ؟
    مشکلی که با فرم هم دارم اینه که نمی دونم چطوری باید به اندازه ی یک صفحه وبی که باز میشه درش بیارم؟
    ممنون از راهنمایی هاتون

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد ارتباط بین ماژول و فرم یا ریپورت
    نوشته شده توسط kaveh_k1363 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 21:57 عصر
  2. ارتباط بین چند زیر فرم (Subform)
    نوشته شده توسط shahab_ss در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 09:42 صبح
  3. ارتباط بین فرم 1 و فرم 2
    نوشته شده توسط جواد کاظمیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 12:47 عصر
  4. برقراری ارتباط بین دو وب فرم با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط sh_mohsen taki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 12:58 عصر
  5. ارتباط بین فرم اصلی از طریق مین منو با فرمهای دیگر
    نوشته شده توسط nima_1041 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •