نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال درخواست ajax نمایش خروجی با عکس

  1. #1

    ارسال درخواست ajax نمایش خروجی با عکس

    سلام یه درخواست ساده بوسیله ajax به یک صفحه دیگه ارسال میشه که مقدار ارسالی چیزی هست که کاربر وارد میکنه حالا میخوام این کلمه بجای متن بصورت عکس نمایش داده بشه

    <script>
    function AjaxRequest() {
    var xmlhttp = null;
    if (window.XMLHttpRequest) {
    // code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
    xmlhttp = new XMLHttpRequest();
    } // else // code for IE6, IE5
    return xmlhttp;
    }

    function ajaxAction() {
    var font_category = document.getElementById("ajaxField").value;
    var xmlHttp = AjaxRequest();
    xmlHttp.open("POST" , "ajax.php?message=" + message , true);
    xmlHttp.onreadystatechange = function() {
    if(xmlHttp.readyState == 1)
    response.innerHTML = "Loading...";
    if (xmlHttp.readyState == 4 && xmlHttp.status == 200)
    response.innerHTML = xmlHttp.responseText;
    }
    xmlHttp.send(null);
    }
    </script>


    کد HTML:
    <textarea id="ajaxField" name="message" rows="2" cols="20" value="Send" onchange="javascript:ajaxAction();">
    
    </textarea> 
    
    
    <div id="ajaxResponse" height="42" width="42"> 
    </div>
    توی این div آخر چطور میتونم عکس همون متن و نشون بدم ؟
    آخرین ویرایش به وسیله numberone1 : یک شنبه 09 مهر 1391 در 11:48 صبح

  2. #2

    نقل قول: ارسال درخواست ajax نمایش خروجی با عکس

    این کد و دارم ولی درخواست با جی کوئری ارسال نمیشه به صفحه php
    کسی میتونه اینو میرایش کنه درست شه؟

    $("document").ready(function(){
    $("textarea").on("keyup",function(){
    $values=$(this).val();
    $.get("ajax.php?message="+values,function(data){
    $("#ajaxResponse").html("<img src="+data+" height='10' width='10'>");
    })
    })
    })
    <textarea id="textarea" name="textarea" rows="2" cols="20" value="Send">

    </textarea>
    <div id="ajaxResponse" height="42" width="42">
    </div>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: ارسال درخواست ajax نمایش خروجی با عکس

    از جی کوئری استفاده کن و خروجی رو بگیر و نمایش بده، سادست کافیه یه فانکشن php تعریف کنی و درخواستهاتو به اون بفرستی و خروجی که میگیری رو براحتی نمایش بده.
    یه نمونه ساده قبلاٌ توی سایت گذاشتم ببینید ایده ی خوبی براتون میتونه باشه.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...ery-%D9%88-php
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 02.PNG‏ (29.4 کیلوبایت, 21 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش خروجی بعد از دریافت اطلاعات از طریق Ajax
    نوشته شده توسط Metal Gear Solid در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 22:52 عصر
  2. درخواست کمک جهت نمایش خروجی یک دستور sql در کریستال
    نوشته شده توسط behnamj در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 08:48 صبح
  3. سوال: درخواست کد نمایش عکس
    نوشته شده توسط pcsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 23:16 عصر
  4. درخواست پلاگین نمایش دینامیک عکس از یک پوشه
    نوشته شده توسط hamide_kh در بخش jQuery
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1390, 01:55 صبح
  5. سوال: چگونه دستور ارسال درخواست Ajax از سمت سرور داده شود؟
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •