نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا ی زمان اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    خطا ی زمان اجرا

    سلام دوستان ..
    من میخوام در زمان اجرای برنامه در صورتی که کاربر مقدار فیلدی که در دیتابیس نباید تکراری وارد بشه ..تکراری وارد کنه بدون خروج از برنامه ، پیغامی رو به کاربر نشون بده چطور میشه این خطا را کنترل کرد؟؟

       public bool Save()
    {
    try
    {
    string SqlIns = "INSERT INTO Tbl_Container (ContainerNo,AgentLine_Id,Type_Id,Size_Id) VALUES (N'" + _ContainerNo + "','" + _AgentLine_Id + "','" + _Type_Id + "','" + _Size_Id + "')";
    objDAL.ExecuteNoneQuery(SqlIns);
    return true;
    }

    catch (Exception)
    {

    throw;
    }
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خطا ی زمان اجرا

    هم میتونی Exeption را Handle کنی و هم میتونی قبل از درج یه کوئری بزنی و Count را چک کنی اگه صفر بود درج کنی.

  3. #3

    نقل قول: خطا ی زمان اجرا



    public bool Save()
    {
    try
    {
    string SqlIns = "INSERT INTO Tbl_Container (ContainerNo,AgentLine_Id,Type_Id,Size_Id) VALUES (N'" + _ContainerNo + "','" + _AgentLine_Id + "','" + _Type_Id + "','" + _Size_Id + "')";
    objDAL.ExecuteNoneQuery(SqlIns);
    return true;
    }

    catch ( Exception e)
    {
    MessageBox.Show("خطا ","خطا در درج اطلاعات");
    return;

    }
    }




تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از خطا در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mina_1000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1391, 00:04 صبح
  2. خطا در زمان اجرا و استفاده از provider ای که خودم ساختم.
    نوشته شده توسط bahareh1368 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 10:34 صبح
  3. سوال: خطا ی زمان اجرا
    نوشته شده توسط htmbarnamenevisl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 12:36 عصر
  4. ایجاد کنترل در زمان اجرا خطا دیگر چرا؟
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 10:36 صبح
  5. خطا ایجاد Bitmap در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mnodehi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 20:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •