نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دیتا گریدویو ....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    Question دیتا گریدویو ....

    سلام ...

    آیا امکانش هست در دیتاگریدویو از کارکتر خاص استفاده کرد ؟

    مثلا در یک دیتاگریدویو که شامل 3 ستون هست یکی از ستون ها با کارکتر خاص نمایش داده بشه ...

    من برای فونتش تونستم کاری بکنم ولی برای کارکتر خاصش نه ...

    DataGridView1.Columns("نام ستون").DefaultCellStyle.Font = New System.Drawing.Font("Wingdings", 9.0!, System.Drawing.FontStyle.Regular, System.Drawing.GraphicsUnit.Point, CType(2, Byte))


    اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید ...

    میخوام تویه این ستون از کارکتر خاص مثل * استفاده بکنم ... ( فرض کنید ستون پسوورد باشه )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: دیتا گریدویو ....

    یعنی هیچ راهی نداره ؟

    چقدر حیف ...

    پس برای اینکه تویه لیست کاربران در قسمت مدیریت پسورد کاربرا دیده نشه چیکار کنم ؟

    یعنی برم خاصیت Visible ستونو تغییر بدم ... (False) ...

  3. #3

    نقل قول: دیتا گریدویو ....

    دقیقا بگو چیکار میخوای بکنی تا راهنماییت کنیم. سوالت خیلی واضح نیست.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ehsan-68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    34
    پست
    231

    نقل قول: دیتا گریدویو ....

    وا دیگه از این واضح تر ...

    میخوام تویه دیتاگریدویو که یکی از ستونام پسورده متن داخلش مثل زمانی که خاصیت تکست باکسو رویه حالت پسورد میزاریم و * نشون میده اینجاهم فقط این ستون رو با ستاره یا یه چیز دیگه نشون بده ...

    نمیخوام مدیریت هم پسورد کاربرا رو ببینه ...

تاپیک های مشابه

  1. پرینت از چند رکورد انتخابی از دیتا گریدویو
    نوشته شده توسط bahar009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 13:52 عصر
  2. جمع زدن اعداد موجود در یک ستون دیتا گریدویو
    نوشته شده توسط bahar009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1388, 14:07 عصر
  3. ریختن اطلاعات جداگانه در دیتا گریدویو
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1388, 22:11 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1387, 19:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •