نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بخش صداي mp3

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    Talking بخش صداي mp3

    سلام دوستان

    يك سوال داشتم ان هم اينكه
    كد يا تابعي هست كه بتوان صدا يا صوت mp3 را بخش كرد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: بخش صداي mp3

    سلام .
    در بخش References تیک ActiveMove Control Type library رو بزنید (البته اگه dll اون در سیستمتون باشه که احتمالآ هست) . یک دکمه در فرم ایجاد کنید و این کد ها رو وارد کنید:
    Dim MediaCtl As IMediaControl
    Private Sub Command1_Click()
    Set MediaCtl = New FilgraphManager
    MediaCtl.RenderFile "آدرس فایل"
    MediaCtl.Run
    End Sub


    فقط باید آدرس رو عوض کنید و آدرس فایل مورد نظر رو وارد کنید.
    فکر میکنم راههای دیگه ای هم هست . مثلآ از کامپوننت windows media player استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : دوشنبه 10 مهر 1391 در 01:46 صبح

  3. #3

    نقل قول: بخش صداي mp3

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    يك سوال داشتم ان هم اينكه
    كد يا تابعي هست كه بتوان صدا يا صوت mp3 را بخش كرد
    سلام عليکم

    ميتونيد از تابع API هم استفاده کنيد:


    نوشته شده توسط آقاي محسن واژدي:




    Private Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias "mciSendStringA" (ByVal lpstrCommand As String, ByVal lpstrReturnString As String, ByVal uReturnLength As Long, ByVal hwndCallback As Long) As Long
    Private Sub Command1_Click()
    Dim FileName$
    FileName = "C:\test.mp3"
    mciSendString "close my_alias_nam", 0, 0, 0
    If mciSendString("open " & FileName & " type MPEGVideo alias my_alias_nam", 0, 0, 0) = 0 Then
    mciSendString "play my_alias_nam from 0", 0, 0, 0
    End If
    End Sub
    Private Sub Command2_Click()
    mciSendString "stop my_alias_nam", 0, 0, 0
    mciSendString "close my_alias_nam", 0, 0, 0
    End Sub
    Private Sub Command3_Click()
    mciSendString "pause my_alias_nam", 0, 0, 0
    End Sub
    Private Sub Command4_Click()
    mciSendString "play my_alias_nam", 0, 0, 0
    End Sub
    ويا از کنترل Windows Media Player


    موفق باشيد
    آخرین ویرایش به وسیله MohammadGh2011 : دوشنبه 10 مهر 1391 در 12:38 عصر

  4. #4
    کاربر جدید آواتار irprogramer
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    ساوه
    پست
    7

    نقل قول: بخش صداي mp3

    خوب بود مرسی

  5. #5

    نقل قول: بخش صداي mp3

    سلامممممممممممممم
    ببخشید من 1 برنامه نوشتم که تو از مدیا پلیر استفاده میکنم و چند فایل mp3 رو اجرا میکنم
    اما وقتی که setup برنامه رو درست میکنم و روی سیستم دیگه ای اجراش میکنم فایل ها باز نمیشه
    اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم
    (فقط 1 خورده عجله دارم :(((((( )

  6. #6

    نقل قول: بخش صداي mp3

    نقل قول نوشته شده توسط man551 مشاهده تاپیک
    سلامممممممممممممم
    ببخشید من 1 برنامه نوشتم که تو از مدیا پلیر استفاده میکنم و چند فایل mp3 رو اجرا میکنم
    اما وقتی که setup برنامه رو درست میکنم و روی سیستم دیگه ای اجراش میکنم فایل ها باز نمیشه
    اگه لطف کنید و کمکم کنید ممنون میشم
    (فقط 1 خورده عجله دارم :(((((( )
    سلام عليکم
    چه خطايي ميده به شما؟؟؟
    شما بايد موقع ساخت ستاپ برنامه تمام کامپوننتهايي که در برنامه استفاده کردين به برنامه ستاپ ساز معرفي کنيد تا موقع نصب براتون توي سيستم کاربر ريجسترشون کنه.

  7. #7

    نقل قول: بخش صداي mp3

    سلام
    اصلا خطا نمیده برنامه کامل نصب و اجرا میشه
    ولی وقتی میخاد اون فایل صوتی اجرا بشه، نمیشه انگار که هبچ ادرسی دهی نشده

  8. #8

    نقل قول: بخش صداي mp3

    سلام عليکم

    از چه کامپوننتي استفاده کرديد؟Windows Media Player ؟
    اگه از ويندوز 7 استفاده ميکنيد و برنامه رو تو 7 نصب کرديد ،تِم ويندوز رو حالت شيشه اي کنيد اين مشکل من هم بوده .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saber67
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    35
    پست
    155

    نقل قول: بخش صداي mp3

    شاید آدرس فایل رو ثابت در نظر گرفتی! منظورم اینه مثلا آدرس رو این جوری داده باشی:
    "C:\Program Files\My Program\File.mp3"
    ولی موقع نصب مسیرش یه جا دیگ باشه

تاپیک های مشابه

  1. راهنمايي در استخراج بخش summary از فايل mp3
    نوشته شده توسط Answer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 13:07 عصر
  2. بخش perl
    نوشته شده توسط ghaum در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1382, 16:44 عصر
  3. پیشنهاد یک بخش جذاب!!
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 12:50 عصر
  4. پیشنهاد یک بخش
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 17:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •