نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کانکشن برای اتصال پایگاه داده و سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    کانکشن برای اتصال پایگاه داده و سی شارپ

    سلام
    وقتی میخوام sqlوC#‎ رو جوین کنم و کانکشن میسازم .... توی آدرس کانکشنم یک \ هست که اونو ایراد میگیره ... وقی هم \رو پاک میکنم ارور نمیده اما پیغام میده نمیتونه کانکت شه!!
    باید چیکار کنم؟؟؟

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=ALIREZA-PC\SQL2008;Initial Catalog=m;Integrated Security=True");

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: کانکشن برای اتصال پایگاه داده و سی شارپ

    سلام
    شاید اینجوری درست شد.
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=ALIREZA-PC\\SQL2008;Initial Catalog=m;Integrated Security=True");
    ??

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: کانکشن برای اتصال پایگاه داده و سی شارپ

    Data Source=.;Initial Catalog=TideWaterDamage;Integrated Security=True

  4. #4

    نقل قول: کانکشن برای اتصال پایگاه داده و سی شارپ

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Data.SQLite;

    namespace isfculture
    {
    public class conc
    {
    public static SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Resource=bank.db;Version=3;");

    public conc();
    }
    }


    من یک کلاس درست کردم تا مرتبا نخواهم کانکشن استرینگ را در کدم تکرار کنم فقط مینویسم conc.con.open();

    ولی این خطای زیر را توی فایلی که کلاس را ساختم میده موقع کامپایل چرا ؟

    Error 1 'isfculture.conc.conc()' must declare a body because it is not marked abstract, extern, or partial Documents\Visual Studio 2010\Projects\isfculture\isfculture\conc.cs 13 25 isfculture

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nazanin_z
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    134

    نقل قول: کانکشن برای اتصال پایگاه داده و سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک
    سلام
    شاید اینجوری درست شد.
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=ALIREZA-PC\\SQL2008;Initial Catalog=m;Integrated Security=True");
    ??

    ممنون همین کارو کردم درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1388, 22:43 عصر
  2. اتصال پایگاه داده به اینترنت
    نوشته شده توسط a3m3i3r در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 06:51 صبح
  3. اتصال پایگاه داده اکسس به vb.net 2005 این 2005 اش خیلی مهمه؟!
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 18:04 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 بهمن 1385, 09:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •