مشاهده دست آورد نظرسنجی: شما چه کامپوننتی را استفاده می کنید؟

رای دهنده
15. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • Janus

    5 33.33%
  • Telerik

    5 33.33%
  • Dev Express

    5 33.33%
  • سایر ...

    2 13.33%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

  1. #1

    شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    درود بر دوستان
    با توجه به اینکه کامپوننت های زیادی وجود داره
    با نظر دادن شما شاید به خیلی ها کمک بشه که بتوانند ابزار مورد نظر را انتخاب کنند و از آن بهره بگیرند
    لطفا نظرتان را راجب به
    Janus
    Telerik
    Dev Express
    و ...
    چیست ؟
    اگر ازاین کامپوننت ها یا کامپوننت دیگری استفاده می کنید نام ببرید
    و لطفا دلیل استفاده یا توضیحی هم بدید
    با سپاس فراوان


  2. #2

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    من ابتدا از Janus استفاده می کردم
    هم راحت بود هم زیبا و هم این که از نظر کد نویسی بسیار شبیه خود Visual Studio بود
    اما به تازگی به سمت Telerik اومدم به خاطر اینکه هم انعطاف پذیری بسیار بالایی داره و هم اینکه حرفی برای گفتن باقی نگذاشته همه جور قابلیتی داره
    janus را رها کردم به خاطر اینکه در کرک خیلی اذیت می کرد اصلا کرک درست و حسابی هم نیست
    error های بی جهتی می گرفت و در نصب مجدد خیلی درگیرش می شدم
    الان هم برای نصبش مجبورم دو تا ویندوز 7 داشته باشم یکی با Visual 2010 و Telerik
    و دیگری هم همون ویندوز 7 با Visual Studio 2008 با janus
    چون janus در Visual 2010 اضافه نمی شه هنوز هم نفهمیدم چرا ولی در 2008 به راحتی جواب داد!!!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    846

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    سلام از janus استفاده می کنم
    کاربر پسنده

  4. #4

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    با سلام خدمت شما دوستان

    منم اولا از Janus استفاده میکردم,جالب,قشنگ,ساده و نسبت به بعضی ابزارهای دیگه بروزتر و امکانات بیشتری داشت اما بازم بعضی جاها نقص داشت,از Janus بیشتر برای استایل برنامه هام ازش استفاده میکردم اما بعدا خودم یه مجموعه ابزار و نرم افزار استایل سازی برای کارای خودم ساختم

    اما با نظر من از نظر امکانات به ترتیب این ابزار خوبن
    1.janus
    2.NetAdvantage
    3.Telerik
    4.Krypton
    5.dev express
    7.SkinCrafter
    8.Skinsoft

    موفق باشین
    بایت بایت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    من از جانوس استفاده می کنم
    به سه دلیل
    1- ساختار ساده و زیبا داره و error هاش معقوله بجز چند تا ایراد پیش پا افتاده ، مثل بقیه نیست که یدفعه تمام کارها رو پنبه بکنه
    2- اگه بلد باشی راحت کرک میشه و به راحتی اضافه میشه به کامپونت هات
    3- فیلترینگ gridex منو خیلی راحت کرده. واقعا کارمو راحت کرده
    یه چیز مهم اینه که من بغیر از dotnetbar از چیز دیگه ای تا بحال استفاده نکردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    سلام
    من خودم از تلريك استفاده مي كنم اما خيلي ازد وستانم بهم توصيه مي كنند كه برم سمت DotNetBAr

  7. #7

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    سلام
    من تجربه کار با janus ,klik,dotnetbar را دارم ولی dotnetbar را ترجیح می دم

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تو فضا
    پست
    34

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    سلام به همه دوستان
    من از پکیچ pure استفاده میکردم خیلی خوشگل و زیبا و نازه فقط تو تکس باکس ها مشکل با فارسی نوشتن داشتم که الان از terelik استفاده می کنم که این مشکلو رفع کرده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    430

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    تا حالا شنیدید میگن هیچ جا خونه خود آدم نمیشه!

    منم به شما میگم هیچ چیز خود کتابخونه نمیشه.
    گول گرافیک نادر رو نخورید . شما که نمیدونید داخلشون چی هست . شاید اصلا ویروس باشه ! بعدش هم خدمتتون عرض کنم که کامپوننت تلریک 999 دلار آمریکا هست و طبق سنت ما ایرانی ها کرک داخلش هست . و اصلا به درد نمیخوره . (تجربه کاری دارم : مشکل اسمبلی داره) من عملی رو که راحت با خود کامبوباکس معمولی انجام میدادم با بدبختی و ترفند با اون انجام میدادم.

    پس یه حرفام فکر کن بعد خودت تصمیم بگیر .

    موفق باشید .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    846

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    تا حالا شنیدید میگن هیچ جا خونه خود آدم نمیشه!

    منم به شما میگم هیچ چیز خود کتابخونه نمیشه.
    گول گرافیک نادر رو نخورید . شما که نمیدونید داخلشون چی هست . شاید اصلا ویروس باشه ! بعدش هم خدمتتون عرض کنم که کامپوننت تلریک 999 دلار آمریکا هست و طبق سنت ما ایرانی ها کرک داخلش هست . و اصلا به درد نمیخوره . (تجربه کاری دارم : مشکل اسمبلی داره) من عملی رو که راحت با خود کامبوباکس معمولی انجام میدادم با بدبختی و ترفند با اون انجام میدادم.

    پس یه حرفام فکر کن بعد خودت تصمیم بگیر .

    موفق باشید .
    منم با این مطلب موافقم

  11. #11

    نقل قول: شما از چه کامپوننتی استفاده می کنید؟تفاوتهای کامپوننت ها در چیست؟

    دلیل های استفاده از کامپوننت
    1-به صرفه نسیت که خودت بشینی کامپوننت های بومی را سفارشی کنی وقت زیادی باید صرفه بشه در حد کامپوننت های مطرح هم نمیشه
    2- بعضی از کامپوننت ها امکانات زیادی دادند که کامپوننت های بومی ندارند و برنامه نویس اگه بخواد بنویسه باید ماه ها بشینه طراحی کنه که بازم به صرفه نیست
    3- کاربری که با برنامه کار میکنه از کد و الگوریتم چیزی نمی دونه همینکه برنامه درست کار کنه و هر چه ظاهر برنامه شیک تر باشه راضی تره
    ...
    آخرین ویرایش به وسیله abcd_a : چهارشنبه 17 آبان 1391 در 20:30 عصر

تاپیک های مشابه

  1. شما از کدام IDE استفاده می کنید
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 14:54 عصر
  2. شما از کدام IDE استفاده می کنید
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 01:23 صبح
  3. شما از کدام IDE استفاده می کنید
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 16:58 عصر
  4. بروز خطا در هنگام استفاده از برخی کامپوننت های نصب شده
    نوشته شده توسط PARDIS در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 02:10 صبح
  5. استفاده از یک کامپوننت از فرمی دیگر؟
    نوشته شده توسط V60 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1384, 12:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •