نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    سلام. من یه جدول اقساط دارم که فیلد وضعیت قسط رو از نوع bit در نظر گرفتم( false برای قسط هایی که پرداخت نشدن و true هم برای قسط های پرداخت شده). برای گزارش گیری از جدول اقساط از استیمول استفاده میکنم. حالا موقع نمایش وضعیت ستون وضعیت قسط رو False و True نشون میده که ازلحاظ کاربر پسند بودن قابل قبول نیست. چطور میتونم به جای False عبارت "پرداخت نشده" و به جای True عبارت "پرداخت شده" رو درون گزارش بیارم؟.
    یه عکس از گزارش :
    stimul1.JPG

  2. #2

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام. من یه جدول اقساط دارم که فیلد وضعیت قسط رو از نوع bit در نظر گرفتم( false برای قسط هایی که پرداخت نشدن و true هم برای قسط های پرداخت شده). برای گزارش گیری از جدول اقساط از استیمول استفاده میکنم. حالا موقع نمایش وضعیت ستون وضعیت قسط رو False و True نشون میده که ازلحاظ کاربر پسند بودن قابل قبول نیست. چطور میتونم به جای False عبارت "پرداخت نشده" و به جای True عبارت "پرداخت شده" رو درون گزارش بیارم؟.
    یه عکس از گزارش :
    stimul1.JPG
    توي سلكتي كه از sql برميگرده يه فانكشن بنويس كه پارامتر ورودي true , false و خروجي پرداخت شده و نشده بياد و اينجا بذار.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت


    {IIF(YourFieldName=="False","پرداخت نشده","پرداخت شده")}

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک

    {IIF(YourFieldName=="False","پرداخت نشده","پرداخت شده")}
    دوست عزیز این کد رو باید کجای استیمول بنویسم؟

  5. #5

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    سلام
    اینطور هم میتونین بنویسین یا اینکه به قول آقای ali_habibi از یه تابع استفاده کنی که پارامتر ورودی اش همون فیلد Bit باشه و خروجیش هم به ازای پارامتر ورودی پرداخت شده یا نشده باشه که بنظرم بهتر باشه.

    SELECT FirstName, LastName, CASE Gender WHEN 1 THEN 'پرداخت شده' else 'پرداخت نشده' END FROM TableName

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    دوست عزیز این کد رو باید کجای استیمول بنویسم؟
    درست همون جایی که نوشتید True یا False و چاپ کنه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    درست همون جایی که نوشتید True یا False و چاپ کنه
    من یک تکست باکس روی فرم گزارش گذاشتم. باید تو کدوم خاصیت تکست باکس کد رو بنویسم؟. یه کم بیشتر توضیح بدید چون هرچی باهاش ور رفتم نتونستم چیزی پیدا کنم. تشکر.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: تغییر دادن مقدار False به عبارت "پرداخت نشده" درون استیمول سافت

    خاصیت TEXT

    تب Expression

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 14:42 عصر
  2. تغییر دادن زبان
    نوشته شده توسط afshan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 18:49 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 17:47 عصر
  4. تغییر دادن مقدار ستون length در sql server 2000
    نوشته شده توسط shirin_h در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 23:31 عصر
  5. جستجو و تغییر دادن یک مقدار HEX در فایل های اجرایی
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •