صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 42

نام تاپیک: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

  1. #1

    Question چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    سلام دوستان
    دارم یه برنامه می نویسم
    و میخوام فیلم و اهنگ درش قرار بدم
    مثلا
    یه عکس پیشتمایش از فیلم باشه کاربر روش کلیک کنه اجرا شه

    یا اهنگ

    چطور این کارو بکنم

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    و همچنین چطوری اهنگ ها و فیلمارو وارد نرم افزار کنم که بعدا باهاش نصب بشه ؟

    پروژه استاندارده

  3. #3

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    سلام عليکم

    با استفاده از کنترل windows media player ميشه اين کار رو انجام داد.

  4. #4

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    خیلی ممنون
    میشه بگید بعد چیکار کنم که وقتی نرم افزار رو کسی نصب کنه یا نرم افزار بصورت پرتابل اجرا کنه

    اهنگ ها و ویدئو ها هم همراهش باشه ؟
    چه ادرس بدم ؟ نرم افزار و اهنگا رو در یک پوشه بسازم ؟

  5. #5

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    یا بهتره بگم چطور ادرس موزیک یا ویدئو رو در کنترل بدم که بعدا که فایل ستاپ رو ساختم کاربر هرجا برنامه رو نصب کرد فایل اجرا بشه

    مثلا الان من ادرس یه فایل موزیک رو میدم تو سیستم من D:/music/a.mp3 اما خب این تو سیستم بقیه نیست
    میخوام هرجا که نرم افزار رو نصب کرد فایل ها هم همونجا ریخته بشه و ادرس فایل در کنترل مدیا پلیر از اونجا گرفته بشه
    *:/*../a.mp3

  6. #6

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    فایل ها باید وارد بانک اطلاعاتی بشه ؟
    از کنترل OLE هم میشه استفاده کرد؟
    آخرین ویرایش به وسیله saeed7474 : چهارشنبه 12 مهر 1391 در 00:13 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نه در این مورد استفاده از پایگاه داده درست نیست.
    برای آهنگ ها هم اگه کنار برنامت باشن از کد زیر استفاده کن:

    strPath = App.path & "\a.mp3"

    برای پرتابل کردن هم میتونی از VMWare ThinApp استفاده کنی. البته به صورت دستی هم میتونی ولی به دردسرش نمی ارزه.

  8. #8

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    ممنون از کمک دوستان

    مدیا پیلیر همه فرمتا رو اجرا میکنه ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نه فقط فرمت هایی که ویندوز مدیا پلیر پشتیبانی میکنه. متاسفانه مدیاپلیر ویندوز کامل نیست و بعضی از فرمت ها رو باز نمیکنه.

  10. #10

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    پس برای بقیه فرمت ها چیکار کنیم مثلا mkv

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    اگه کدکهای مربوط به فرمت روی سیستم نصب باشه , همون کامپوننت windows media player پخش میکنه.
    میتونید Setup رو جوری طراحی کنید که نصب کدکها هم در هنگام نصب نرم افزار اجرا بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : پنج شنبه 13 مهر 1391 در 20:08 عصر

  12. #12

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط amin32 مشاهده تاپیک
    اگه کدکهای مربوط به فرمت روی سیستم نصب باشه , همون کامپوننت windows media player پخش میکنه.
    میتونید Setup رو جوری طراحی کنید که نصب کدکها هم در هنگام نصب نرم افزار اجرا بشه.
    چجور این کار روباید کرد ؟

    ویه سوال دیگه

    می خوام فرمی که اهنگو پخش میکنه اگر اهنگ در حال پخش باشه و کاربر روی دکمه برگشت کلیک کنه از کاربر سوال کنه ایا پخش بشه اهنگ یا نه . چطور ممکنه ؟ با استفاده از مسیج باکس و if ؟

    و اگه ویدئو در حال پخش باشه
    if windosmediaplayer
    چه مشخصه ای باید \ false بشه تا ویدئو قطع بشه ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    کاری نمیشه کرد، مگر اینکه از کامپوننت برنامه ای که اونو پشتیبانی میکنه استفاده کنی، که من تا حالا ندیدم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط saeed.tgold مشاهده تاپیک
    چجور این کار روباید کرد ؟

    ویه سوال دیگه

    می خوام فرمی که اهنگو پخش میکنه اگر اهنگ در حال پخش باشه و کاربر روی دکمه برگشت کلیک کنه از کاربر سوال کنه ایا پخش بشه اهنگ یا نه . چطور ممکنه ؟ با استفاده از مسیج باکس و if ؟

    و اگه ویدئو در حال پخش باشه
    if windosmediaplayer
    چه مشخصه ای باید \ false بشه تا ویدئو قطع بشه ؟
    فایلهای مربوط به نصب کدک زیاد هستند ولی فکر میکنم استفاده از اونها به این شکل از نظر قانون کپی رایت درست نباشه , و مشکل داشته باشه!
    به هر حال بر فرض اگه شما فایل کدک رو از صفحه زیر دانلود کرده باشید:
    http://p30download.com/fa/entry/818/...C%D8%B1%DB%8C/

    حالا به نظرم آسونترین راه اینه اون فایل رو در کنار فایل نصب برنامه قرار بدید و به کاربرای برنامتون بگید که هر دو فایل رو نصب کنن .

    سوال دومتون یکم گنگ بود!

    برای توقف پخش باید از کد زیر استفاده کنید:

    WindowsMediaPlayer1.Controls.stop

  15. #15

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    اها هر دو فایل رو مثلا تو setup factory مشخص میکنیم نصب کنه ؟.

    سوال دومم

    مشخصه play و stop مدیا پلیره

    و اینکه چگونه اگه موس مثلا رو یه لیبل به اسم play بره(بدون کلیک)DragOver یه فایل که ادرسشو مشخص کردیم شروع به پخش کنه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    شما اول امتحان کن ببین با نصب کدک مدیاپلیر اون فرمت ها رو باز میکنه یا نه! شاید اصلا نشه!
    کدت رو توی MouseMove لیبل بنویس نه DragOver.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط saeed.tgold مشاهده تاپیک
    اها هر دو فایل رو مثلا تو setup factory مشخص میکنیم نصب کنه ؟.
    نه ! یک فایل که نصب کدک هست و یک فایل هم نصب برنامه شما. این دو فایل رو به کاربرتون تحویل میدید تا تک تک نصب کنن. البته فکر میکنم در روشی دیگه بتونید setup ساز رو هم جوری تنظیم کنید که بعد از نصب خود برنامه ( برنامه شما ) فایل نصب کدک رو هم به صورت خودکار اجرا کنه تا توسط کاربر نصب بشه. که این موضوع برمیگرده به نوع Setup ساز .

  18. #18

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    شما اول امتحان کن ببین با نصب کدک مدیاپلیر اون فرمت ها رو باز میکنه یا نه! شاید اصلا نشه!
    کدت رو توی MouseMove لیبل بنویس نه DragOver.
    تو MouseMove نوشتم درست شد . خیلی ممنون

    فکر کنم بشه کدک برای همه پلیر هاست

    یا فرمت ها رو هم تبدیل کنم فکر کنم بشه خاطر جمع تره
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 03 شهریور 1393 در 11:56 صبح

  19. #19

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط amin32 مشاهده تاپیک
    نه ! یک فایل که نصب کدک هست و یک فایل هم نصب برنامه شما. این دو فایل رو به کاربرتون تحویل میدید تا تک تک نصب کنن. البته فکر میکنم در روشی دیگه بتونید setup ساز رو هم جوری تنظیم کنید که بعد از نصب خود برنامه ( برنامه شما ) فایل نصب کدک رو هم به صورت خودکار اجرا کنه تا توسط کاربر نصب بشه. که این موضوع برمیگرده به نوع Setup ساز .
    بله حرفتون درسته فوقش یه فایل help قرار میدم که بگم هر دو رو نصب کنن اگرم بتونم روش دوم که فکر کنم خاطر جمع تره اگه نرم افزار این قابلیت رو داشته باشه فکر کنم تو اکشن باشه

  20. #20

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    یه مشکل دیگه که هست اینه
    مثلا من
    3 تا لیبل قرار دادم

    music 1
    music 2
    music 3

    با رفتن مثلا روی

    music 2
    این موزیک اجرا میشه بعد احتمال داره کاربر سریع موسش بره رو
    music 3
    این قطع میشه اون اجرامیشه

    میخوام تا یه موزیک به اخر نرسیده اون یکی شروع نشه !
    ؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    فکر میکنم شما میخواید یک چیزی مثل محتوای الکترونیک درست کنید درسته؟!
    به هر حال برای این کار باید این خاصیت رو تست کنید:

    WindowsMediaPlayer1.playState


    اگه ۱ بود یعنی در حالت stop قرار داره اگه ۳ باشه یعنی در حالت پخش قرار داره.
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 03 شهریور 1393 در 11:57 صبح

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    If WindowsMediaPlayer1.Status <> "Stopped" Then
    WindowsMediaPlayer1.Controls.play
    End If

  23. #23

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    اشتباهه !
    بازم پخش میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 03 شهریور 1393 در 11:57 صبح

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    ببخشید، درست شد:
    If WindowsMediaPlayer1.Status = "Stopped" Then
    WindowsMediaPlayer1.Controls.play
    End If
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : پنج شنبه 13 مهر 1391 در 22:05 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط saeed.tgold مشاهده تاپیک
    اشتباهه !
    بازم پخش میکنه
    فکر کنم کدی که دوستمون گفتن هم درسته. فقط باید کد تغییر url رو هم بعد از شرط و قبل از دستور play قرار بدید و به بزرگی و کوچکی حروف "Stopped" دقت کنید.

  26. #26

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    ببخشید، درست شد:
    If WindowsMediaPlayer1.Status = "Stopped" or "" Then
    WindowsMediaPlayer1.Controls.play
    End If
    error 13 mide

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    فکر کنم این کد کارتون رو حل کنه. البته مسیر فایل رو خودتون تغییر بدید :


    If WindowsMediaPlayer1.playState = 1 Or WindowsMediaPlayer1.playState = 0 Then
    WindowsMediaPlayer1.URL = "c:\music3.mp3"
    WindowsMediaPlayer1.Controls.play
    End If
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : پنج شنبه 13 مهر 1391 در 22:15 عصر

  28. #28

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط amin32 مشاهده تاپیک
    فکر کنم این کد کارتون رو حل کنه. البته مسیر فایل رو خودتون تغییر بدید :


    If WindowsMediaPlayer1.playState = 1 Or WindowsMediaPlayer1.playState = 0 Then
    WindowsMediaPlayer1.URL = "c:\music3.mp3"
    WindowsMediaPlayer1.Controls.play
    End If
    خیلی ممنون درست شد

  29. #29

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک


    ویه سوال دیگه

    می خوام فرمی که اهنگو پخش میکنه اگر اهنگ در حال پخش باشه و کاربر روی دکمه برگشت کلیک کنه از کاربر سوال کنه ایا پخش بشه اهنگ یا نه . چطور ممکنه ؟ با استفاده از مسیج باکس و if ؟

    و اگه ویدئو در حال پخش باشه
    if windosmediaplayer
    چه مشخصه ای باید \ false بشه تا ویدئو قطع بشه ؟
    If wmp.Controls.play Then
    MsgBox "Play Music?", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?"
    End If
    If vbDefaultButton2 Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If

    این کدو میزنم ارور میده !؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط saeed.tgold مشاهده تاپیک
    If wmp.Controls.play Then
    MsgBox "Play Music?", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?"
    End If
    If vbDefaultButton2 Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If

    این کدو میزنم ارور میده !؟
    در شرطی که نوشتید, wmp.Controls.play در واقع دستور پخش هست و هیچ مقدار برگشتی نداره تا در شرط بررسی بشه. همونطور که گفتم برای بررسی در حال پخش بودن باید WindowsMediaPlayer1.playState رو بررسی کنید که در حالت play برابر 3 هست. پس شرط شما میشه:

    if wmp.playState=3 then


    در مورد مسیج باکس هم اشتباه عمل کردید. فکر میکنم کد درست میشه:

    if wmp.playState=3 then
    answer= MsgBox("Play music?", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?"")
    End If
    If answer= vbNo Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : شنبه 15 مهر 1391 در 04:08 صبح

  31. #31

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط amin32 مشاهده تاپیک
    در شرطی که نوشتید, wmp.Controls.play در واقع دستور پخش هست و هیچ مقدار برگشتی نداره تا در شرط بررسی بشه. همونطور که گفتم برای بررسی در حال پخش بودن باید WindowsMediaPlayer1.playState رو بررسی کنید که در حالت play برابر 3 هست. پس شرط شما میشه:

    if wmp.playState=3 then


    در مورد مسیج باکس هم اشتباه عمل کردید. فکر میکنم کد درست میشه:

    if wmp.playState=3 then
    answer= MsgBox("Play music?", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?"")
    End If
    If answer= vbNo Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If
    مسیج باکس تو متغیر قرار نمیگیره !

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط saeed.tgold مشاهده تاپیک
    مسیج باکس تو متغیر قرار نمیگیره !
    چرا دوست عزیز. تابع مسیج باکس دارای یک مقدار برگشتی از نوع integer هست که در واقع نوع پاسخ کاربر رو مشخص میکنه. اگر خطایی رو مشاهده کردید به خاطر اشتباه تایپی بود که در آخر دو تا " قرار گرفت به جای یکی.

  33. #33

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نه درست تایپ کردم

    ارور
    Compile Error
    Expected : end of statment

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    دوست عزیز متوجه نشدی چی میگم! منظورم این بود که من بد تایپ کردم و دو تا کاراکتر " پشت سر هم تایپ کردم. یعنی کد درست میشه:


    if wmp.playState=3 then
    answer= MsgBox("Play music?", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?")
    End If
    If answer= vbNo Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If


    انتظار داشتم دیگه اینو خودتون اصلاحش کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله amin32 : شنبه 15 مهر 1391 در 11:24 صبح

  35. #35

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط amin32 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز متوجه نشدی چی میگم! منظورم این بود که من بد تایپ کردم و دو تا کاراکتر " پشت سر هم تایپ کردم. یعنی کد درست میشه:


    if wmp.playState=3 then
    answer= MsgBox("Play music?", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?")
    End If
    If answer= vbNo Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If


    انتظار داشتم دیگه اینو خودتون اصلاحش کنید.
    چرا متوجه شدم
    میگم که ارور میده تا متغیر رو میذارم

    این کدمه

    If wmp.playState = 3 Then
    answer = MsgBox("پخش شود موزیک ؟", vbYesNo + vbQuestion + vbDefaultButton2, "Play music?"
    End If
    If answer = vbNo Then
    wmp.Controls.stop
    Else
    wmp.Controls.play
    End If


    ممنون،درست شد
    آخرین ویرایش به وسیله saeed7474 : شنبه 15 مهر 1391 در 12:02 عصر دلیل: درست شد

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار amin32
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    !SolarSystem>Earth>Persia>North
    پست
    304

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    صد در صد دارید اشتباه میکنید چون من دوباره همین کد رو از همین جا کپی کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.

  37. #37

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط amin32 مشاهده تاپیک
    صد در صد دارید اشتباه میکنید چون من دوباره همین کد رو از همین جا کپی کردم و بدون هیچ مشکلی اجرا شد.
    همین کد من ؟

    نمی دونم چه مشکلی داشت ، فکر کنم چون من () ها رو نذاشته بودم
    ولی به هر حال درست شد

    ممنون

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    فکر کنم چون من () ها رو نذاشته بودم
    بله اون خطا به خاطر نذاشتن پرانتز بود.

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    برای فرمت های دیگه از ocx های زیر استفاده کنید : (یا خودتون با C++‎ ایجاد کنید (اگه بلدین؟!!))
    mkvview.ocx
    aviproc.ocx
    vidcollection.ocx
    DVDPLAY.OCX

  40. #40

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    محسن 15 آقا ؛ اگر از Visual Studio 2010 استفاده کنیم ، این کد مفهومی ندارد ؛ پس باید چه کار کرد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  2. چگونه از پکت های یاهو در ویژوال بیسیک استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 12:27 عصر
  3. سوال: چگونه اطلاعات یک بانک را در ویژوال بیسیک مرتب کنم
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 09:49 صبح
  4. اجرا دستورات در Cmd توسط ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط AlgorithmX در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 اردیبهشت 1389, 00:53 صبح
  5. چگونه می توان با ویژوال بیسیک شماره تلفنی را بگیرم
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 16:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •