صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 42 از 42

نام تاپیک: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط AliRezaBeytari مشاهده تاپیک
    محسن 15 آقا ؛ اگر از Visual Studio 2010 استفاده کنیم ، این کد مفهومی ندارد ؛ پس باید چه کار کرد؟
    سلام
    فکر نکنم مشکلی داشته باشه، چون متدهای کنترل یکی هستن. شاید یه جاییش رو درست ننوشتی.
    بهتره این سوال رو تو بخش مربوطه و یا با پیام خصوصی بپرسی. چون به vb6 مربوط نمیشه و حذف میشه.

  2. #42
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    3

    نقل قول: چگونه اجرا فیلم و آهنگ در ویژوال بیسیک

    دوستان من از mmcontrol استفاده کردم
    بعد از اینکه فایل های MP3 اجرا میشن نتونستم اونها رو قطع کنم یعنی با پخش فایل بعدی فایل های قبلی هنوز در حال پخش هستنکسی اگر کده متوقف کردن اونهارو بلده بگه!

    Private Sub Form_Load()

    MMControl1.Notify =False

    MMControl1.Wait =True

    MMControl1.Shareable =False

    end sub

    Private Sub CMD_Click()

    MMControl1.FileName ="c:\test.mp3' or any type like wav or MP4

    MMControl1.Command ="Open"

    end sub

    آخرین ویرایش به وسیله hosains.or : دوشنبه 16 تیر 1393 در 18:27 عصر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  2. چگونه از پکت های یاهو در ویژوال بیسیک استفاده کنیم؟
    نوشته شده توسط niksalehi در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 12:27 عصر
  3. سوال: چگونه اطلاعات یک بانک را در ویژوال بیسیک مرتب کنم
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 09:49 صبح
  4. اجرا دستورات در Cmd توسط ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط AlgorithmX در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 اردیبهشت 1389, 00:53 صبح
  5. چگونه می توان با ویژوال بیسیک شماره تلفنی را بگیرم
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1384, 16:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •