نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    سلام

    دستوری میخو ام بنویسم که رکورد بعدی تو دیتابیس رو برگردونه با فرض این که الان تو رکورد 6 هست 7 رو برگردونه! یا اگر این که رکورد بعد از 6 10 هست اون رو برگردونه (از لحاظ id که خودش تولید میشه : رفع ابهام )آیا برا انجام این کار مورد خاصی شما سراغ دارید؟ به وسیله دستورات قدرتمند sql حله؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    بانکو سلکت میکنی بعد به تعداد count که داره فور یا وایل میذاری و هرموقع به محل مورد نظر رسید کارتو انجام میدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    نقل قول نوشته شده توسط omidamiry مشاهده تاپیک
    بانکو سلکت میکنی بعد به تعداد count که داره فور یا وایل میذاری و هرموقع به محل مورد نظر رسید کارتو انجام میدی
    جیگرم میشه یه خورده واضح تر بگید! منظور تون از محل مورد نظر چیه یا چه ربطی به رکورد بعدی داره؟ زحمتی نیست یه مثال آپ کن .

  4. #4

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    اینم جواب سوالت



    int index=0;

    a.command = "select Max(fb_id) from factor_base_local ";
    ds = a.Execute();
    if (ds.Tables[0].Rows[0].ItemArray[0].ToString() == "")

    index = Convert.ToInt32(ds.Tables[0].Rows[0].ItemArray[0].ToString());
    index += 1;

    البته اسم دیتا با فیلد رو عوض کن......من کد برات کپی پست کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_popo مشاهده تاپیک
    اینم جواب سوالت



    int index=0;

    a.command = "select Max(fb_id) from factor_base_local ";
    ds = a.Execute();
    if (ds.Tables[0].Rows[0].ItemArray[0].ToString() == "")

    index = Convert.ToInt32(ds.Tables[0].Rows[0].ItemArray[0].ToString());
    index += 1;

    البته اسم دیتا با فیلد رو عوض کن......من کد برات کپی پست کردم

    از پاسختون ممنونم فقط a چی هستش؟وآیا منظورتون از ds همون dataset هست!

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    سلام
    ببین این کارتون رو رامیندازه
    declare @tmp int
    select @tmp=min(id) from table_name where id > x

    select * from table_name where id=@tmp

    x همون id رکورد فعلی هستش

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    دستت درد نکنه . درست جواب میده فقط:

    میخوام که به جای id زمان بزارم . جای x میشه گذاشت 12 اما برای زمان چگونه باید کار کنم ؟ من زمان رو جلوش به صورت '14:00' گذاشتم برا یه لحظه درست کار کرد ولی به ثانیه هم نکشید با خط قرمز sql ازم خطا گرفت. حالا چه طور به جای عدد زمان رو برگردونه؟

  8. #8

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    دستت درد نکنه . درست جواب میده فقط:

    میخوام که به جای id زمان بزارم . جای x میشه گذاشت 12 اما برای زمان چگونه باید کار کنم ؟ من زمان رو جلوش به صورت '14:00' گذاشتم برا یه لحظه درست کار کرد ولی به ثانیه هم نکشید با خط قرمز sql ازم خطا گرفت. حالا چه طور به جای عدد زمان رو برگردونه؟
    من درست متوجه نشدم. اگه میشه بیشتر توضیح بدید "دقیقا چی می خواید؟" قضیه زمان چیه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_kyan مشاهده تاپیک
    من درست متوجه نشدم. اگه میشه بیشتر توضیح بدید "دقیقا چی می خواید؟" قضیه زمان چیه؟
    درست . ببینید تو دستوری که شما نوشتید خط اول int و خط دوم (شرط ) id عدد رو بر میگردونه یعنی بر اساس عدد رکورد بعدی رو بر میگردونه و هر id که بعد از id جاری باشه خروجی هست اما میخوام که به جای فیلد id فیلد زمان رو بر گردونه و در شر ط به جای فیلد id فیلد sh_end که فیلد زمانم هست رو قرار بدم.

    فلسفه انجام این کار اینه که زمانی رو برگردون که بعد از زمان ساعت فلان هست.
    سورس رو میزارم بهتر متوجه میشید:

    declare @tmp time
    select @tmp=min(sh_end) from t_shift where sh_end >'14:00'

    select * from t_shift where sh_end=@tmp

  10. #10

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    سورس رو میزارم بهتر متوجه میشید:

    declare @tmp time
    select @tmp=min(sh_end) from t_shift where sh_end >'14:00'

    select * from t_shift where sh_end=@tmp
    من همین کد رو تست کردم جواب میده
    این عکس خروجیش:
    Capture.JPG
    فیلد shift رو هم از نوع time در نظر گرفتم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    31
    پست
    432

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_kyan مشاهده تاپیک
    من همین کد رو تست کردم جواب میده
    این عکس خروجیش:
    Capture.JPG
    فیلد shift رو هم از نوع time در نظر گرفتم
    حق با شماست ! من فیلد زمان رو از نوع رشته تعریف کرده بودم و به همین دلیل ازم خطا میگرفت . اون رو به time تغییر دادم درست شد . بی نهایت ازتون ممنونم.

  12. #12

    نقل قول: به دست آوردن رکورد بعدی ازsql در #C

    به نظر من بهتر اينه كه همون رشته در نظرش بگيري. من time در نظر گرفتم چون در كدتون @tmp رو از نوع time در نظر گرفته بوديد
    نقل قول نوشته شده توسط aminaltavista مشاهده تاپیک
    declare @tmp time
    select @tmp=min(sh_end) from t_shift where sh_end >'14:00'

    select * from t_shift where sh_end=@tmp
    اگه رشته در نظرش بگيريد و اون @tmp رو هم از نوع رشته تعريف كنيد مشكلي نداره و جواب ميده.

تاپیک های مشابه

  1. به دست آوردن آخرین رکورد
    نوشته شده توسط abi_sarab در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 19:45 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 08:28 صبح
  3. به دست آوردن رکورد فعال در dbgrid
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 08:40 صبح
  4. به دست آوردن آخرین رکورد
    نوشته شده توسط حرفه ای در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 09:28 صبح
  5. به دست آوردن شماره رکورد تازه insert شده
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 09:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •