نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: برداشتن دیالوگ رمز Paradox در هنگام اجرای برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    delphi4all_2003@yahoo.com
    پست
    29

    برداشتن دیالوگ رمز Paradox در هنگام اجرای برنامه

    سلام

    آقا ما یه غلطی کردیم و روی Database یوزرها رمز گذاشتیم. حالا هر وقت برنامه میخواد اجرا
    بشه یه دیالوگ رمز باز میشه که منو دیوونه کرده. حالا شما بگید چکار کنم که دیگه نیاد؟

    با تشکر.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    رمز رو از طریق کد به Table پاس کنید. بدین ترتیب:
    Session.AddPassword('your_password');

    که بجای your_password رمز خودتان را بنویسید.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    delphi4all_2003@yahoo.com
    پست
    29
    سلام

    این کار رو قبلا انجام دادم ولی دوباره اون دیالوگ باز میشه! :cry:

    متشکرم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اصولا زمانی اون دیالوگ باز خواهد شد که رمز پاس شده صحیح نباشد.
    در صورتی که مشکل این نیست Table ساخته شده در Paradox را بهمراه نمونه‌ برنامه‌ای اینجا ضمیمه کنید تا بررسی شود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    اقا اگه برای table رمز گذاشتی در event beforeopen باید کد آقای کرامتی رو اضافه کنی یعنی
    مثلا

     Table1.DBSession.AddPassword(Your_Password&#41  ;;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    و باید session اون table‌رو به همین set کنی

  7. #7
    مهمان
    سلام
    آقای delphi4all اصولا اگه کدی که عزیزان بالا نوشتند (Session.AddPassword('your_password'); رو در رویداد create فرم اصلیت بزاری باید جواب بده .
    ...............................
    به امید روزی که ایران از نظر کامپیوتر به خدایی برسد . با تلاش همه برنامه نویسان و علاقه مندان به کامپیوتر در این مرزو بوم

تاپیک های مشابه

  1. پایگاهparadox در کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 16:52 عصر
  2. paradox
    نوشته شده توسط ali2000 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 08:24 صبح
  3. پایگاه داده و وی بی paradox
    نوشته شده توسط persianshadow در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مهر 1384, 17:18 عصر
  4. خطای جدول Paradox
    نوشته شده توسط داوود در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 14:57 عصر
  5. نحوی استفاده از Paradox در شبکه
    نوشته شده توسط محمد رضا زندی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •