نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در syntax error, unexpected 'while' (T_WHILE), expecting

  1. #1

    Angry مشکل در syntax error, unexpected 'while' (T_WHILE), expecting

    سلام - سورس کد زیر قسمتی از کد سایتم هست ولی چند روزی هست که ارور میده ! کسی هست که بتونه بفهمه مشکلش چه !
    Parse error: syntax error, unexpected 'while' (T_WHILE), expecting ';' in C:\xampp\htdocs\istgah\include\function_time.php on line 399

    function_time.zip

    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: مشکل در syntax error, unexpected 'while' (T_WHILE), expecting

    لاین 391 تا 394 رو حذف کن و این کد رو جایگزینش کنید :

      for ( while ( !( $i < $jmonth ) )
    {
    $i == 12; ++$i; }
    )

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دلیل این خطا چیه؟ Syntax error in php block; Unexpected expression
    نوشته شده توسط exlord در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 11:43 صبح
  2. سوال: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 23:57 عصر
  3. مشکل syntax error در php
    نوشته شده توسط navidAhwaz در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 16:44 عصر
  4. مشکل با یک error نا شناخته
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 17:11 عصر
  5. "Error 1609. An error occurred while appliying security
    نوشته شده توسط سمیه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •