نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت وب سرور و فراخوانی آن در ASP.NET

  1. #1

    Smile ساخت وب سرور و فراخوانی آن در ASP.NET

    سلام
    یک کلاس با اسم Abzar وجود دارد میخواهم متدی که با اسم ADD() در این کلاس وجود دارد در هر پنج دقیقه یک بار اجرا شود.
    توجه داشته باشید که در Page-Load نباید باشد.
    آن چیزی که من میخواهم این است که متد Add() در طول شبانه روز به طور خودکار اجرا شود و کاری به کاربر نداشته باشد که صفحه را باز کند یا نکند.
    چگونه این کار را با وب سرور انجام بدهم؟
    این برنامه برای یک وب سایت است با زبان C#‎

  2. #2

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ساخت یک منوی Right To Left در ASP.NET
    نوشته شده توسط looke_Khosh_Shans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1394, 01:49 صبح
  2. سوال: ساخت compare validation با data annotation در asp.net web form
    نوشته شده توسط Eslami_83 در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 23:05 عصر
  3. مشخصات سرور مجازی ویندوز خوب برای asp.net 4
    نوشته شده توسط mmnoody2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1390, 18:44 عصر
  4. چطوری میتونم توی javascript تابع از asp (سرور)را فراخوانی کنم .
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 22:21 عصر
  5. اتصال به FTP سرور LINUX از داخل برنامه ASP.net
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 اسفند 1386, 09:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •