نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

  1. #1

    پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    سلام و وقت به خیر

    من می خوام یک کوئری بنویسم که در یکی از فیلدهای جدول من مثل فیلد نام جستجو کنه و یک کلمه رو پیدا کنه و با چیز دیگه ای replace کنه.
    به عنوان مثال جدول زیر مقادیر موجود در فیلد title می باشد.
    tb.jpg
    چیزی که من نیاز دارم یک کوئریه که کلمه است رو توی فیلد title پیدا کنه و پاکش کنه.

    ممنونم میشم از کمکتون

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری


    dim Query = from qry in db.Table _
    Where qry.title.contains("است") _
    select qry

    For Each item in Query
    'delete command
    Next

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    میشه یه توضیحی راجه به این کوئری بدین؟qry چیه؟ در ضمن من می خوام کوئری هام رو توی خود sql server بنویسم و اجرا بگیرم. لطفا راهنماییم کنین این دستور رو چطوری بنویسم که اونجا اجرا بشه؟

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    برای چی روی SQL Server می خواهید اجرا کنید؟ این نمونه کدی که من نوشتم با Linq اجرا می شود.

    شما هم می توانید خیلی راحت Linq استفاده کنید و فرمان با لا را اجرا کنید.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    توی خود SQL Server منظورتان خود سرور دیتا بیس است یا اینکه برنامه برای شما این کار را انجام دهد؟

  6. #6

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    منظورم توی محیط sql server توی قسمت sql pane هست.
    1.jpg

  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    این یک نمونه :

    SELECT
    CASE
    WHEN Region.reg_name = 'GA / S. Caro / ALA' THEN 'GA/SC/AL'
    ELSE region.reg_name
    END as region_name
    FROM
    Region
    Where reg_name in ('Virginia', 'North Carolina', 'Florida', 'South Florida', 'Georgia / S. Carolina / Alabama' )
    Order by reg_name

  8. #8

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    میشه توضیح هم بدین من متوجه نمیشم یا یک جور ساده تر بنویسین!
    GA / S. Caro / ALA چیه؟
    GA/SC/AL چیه؟؟

  9. #9

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری


    SELECT "Name" =
    CASE
    WHEN Wood.dbo.Personel.name = N'امیر زندی' THEN 'Amir Zandi'
    ELSE Wood.dbo.Personel.name
    END
    FROM Wood.dbo.Personel
    Order By Wood.dbo.Personel.name

  10. #10

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    اینجوری متوجه می شین؟

  11. #11

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    این هم برای زمانی که شما بخواین مثلا کلمه "است" را replace کنید:


    SELECT REPLACE(Wood.dbo.Personel.name, N'امیر','Amir')
    FROM Wood.dbo.Personel
    WHERE Wood.dbo.Personel.name LIKE N'%امیر%'

  12. #12

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    من دقیقا مثل کوئری شما نوشتم ولی چیزیو replace نکرد فقط مقادیر ستون Name رو select کرد یا به عبارتی گزارشی از مقادیر ستون name داد.

  13. #13

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    من دقیقا مثل کوئری شما نوشتم ولی چیزیو replace نکرد فقط مقادیر ستون Name رو select کرد یا به عبارتی گزارشی از مقادیر ستون name داد.

  14. #14

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    من دقیقا مثل کوئری شما نوشتم ولی چیزیو replace نکرد فقط مقادیر ستون Name رو select کرد یا به عبارتی گزارشی از مقادیر ستون name داد.

  15. #15

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    امتحان کنید :

    SELECT REPLACE(Table, N'است','نیست')
    FROM Table
    WHERE title LIKE N'%است%'

  16. #16

    نقل قول: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری

    ممنونم از پاسختون
    آخرین ویرایش به وسیله zibaaa : جمعه 14 مهر 1391 در 08:45 صبح

تاپیک های مشابه

  1. رنگی کردن بخشی از متن TextBox
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 29 آذر 1388, 18:41 عصر
  2. سوال: پیدا کردن خط در متن
    نوشته شده توسط toopdanlod در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1388, 23:01 عصر
  3. رنگی کردن بخشی از متن در نتایج جستجو
    نوشته شده توسط amindiary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 16:56 عصر
  4. پیدا کردن رکورد هایی با یک فیلد تکراری در وی بی
    نوشته شده توسط coral در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1383, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •