نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فضای خالی در Textbox

  1. #1

    فضای خالی در Textbox

    سلام دوستان..
    یه تکست باکس دارم که کاربر واسه ثبت نام باید Username توش وارد کنه..ولی نباید اولش با Space شروع بشه.بعد از این که یه حرف یا عدد وارد کرد دیگه مشکلی نیست که Space وارد کنه
    چجوری این کار رو بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: فضای خالی در Textbox

    نقل قول نوشته شده توسط pro_man مشاهده تاپیک
    سلام دوستان..
    یه تکست باکس دارم که کاربر واسه ثبت نام باید Username توش وارد کنه..ولی نباید اولش با Space شروع بشه.بعد از این که یه حرف یا عدد وارد کرد دیگه مشکلی نیست که Space وارد کنه
    چجوری این کار رو بکنم؟
    آخر سر Trim کن تا space بره. البته فضای آخر رو هم پاک می کنه که فکر کنم اونم لازمت می‌شه. یعنی __aaaaasas__ میشه aaaaasas

    اگه می خوای حین تایپ چک بشه باید از رویداد TextChanged استفاده کنی. البته با این رویداد فقط فضای اول رو می تونی پاک کنی. چون وقتی مثلا طرف تایپ کرد _a از کجا بدونی که این فاصله حرف آخره یا قراره مثلا بشه a_b؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: فضای خالی در Textbox

    می تونی از دستور Trim() استفاده کنی. به این صورت :

    textBox1.Text.Trim();


    موفق باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: فضای خالی در Textbox

    سلام
    شکر میون کلامتون
    چه طور میشه، فضای خالی بین رشته رو حذف کرد مثلا: "سیfgب ن54یب نیب" تبدیل بشه به: "سیfgبن54یبنیب".

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: فضای خالی در Textbox

    Textbox1.Text = Textbox1.Text.Replace(' ' ,'');

تاپیک های مشابه

  1. فضای خالی هنگام inserting
    نوشته شده توسط MehranZand در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 14:46 عصر
  2. فضاهای خالی در textbox
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 08:33 صبح
  3. ایجاد فضای خالی در یک رشته
    نوشته شده توسط programersa در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1384, 07:26 صبح
  4. << فضای خالی صفحات >>
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •