نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر مقدار دیفالت یک فیلد از جنس بیت توسط کد سی شارپ ؟؟؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    لاهیجان - کرج
    پست
    13

    تغییر مقدار دیفالت یک فیلد از جنس بیت توسط کد سی شارپ ؟؟؟

    سلام.
    یه فیلد از جنس بیت تو SQLserver دارم، که مقدار دیفالتش رو 1 دادم تو خود بانک ، و می خوام به عنوان وضعیت بدهکار بودن یا نبودن دانشجو ازش استفاده کنم.جوری که وقتی کاربر تو برنامه اسم یه شخص رو از کمبوباکس انتخاب کرد، مبلغ بدهی اون شخص محاسبه و اعلام میشه و اگه بدهی نداشت باید بره توی جدولی که مشخصات حساب شخص توش نوشته شده، و مقدار فیلد «وضعیت» رو تغییر بده.
    اما نمیدونم چه جوری باید بهش بگم اون فیلد که جنسش بیت هست رو تغییر بده. این کد
     SqlCommand com2 = new SqlCommand("update t_shahrie set vaziat='"+bit+"' where fullname=N'" + comboBox1.SelectedValue.ToString() + "'", con);

    com2.ExecuteNonQuery();
    رو نوشتم اما مقدار فیلد وضعیت رو تغییر نمیده تو بانک.
    bit هم یه متغیر بولین پابلیک هست که مقدارش رو دادم false.

    حتی با پارامتری که مقدار 0 داشت هم امتحان کردم ولی تغییری تو دیتابیسم ایجاد نشد!

    اگه میشه بگید مشکل چه جوری حل میشه.
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SharpSabre
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    40
    پست
    136

    نقل قول: تغییر مقدار دیفالت یک فیلد از جنس بیت توسط کد سی شارپ ؟؟؟

    مقدار bit تو SQL بصورت true , false هست ولی خودش 0 و 1 ذخیره می کنه. false = 0 و true = 1 .
    از true و false استفاده کن.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    لاهیجان - کرج
    پست
    13

    نقل قول: تغییر مقدار دیفالت یک فیلد از جنس بیت توسط کد سی شارپ ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط SharpSabre مشاهده تاپیک
    مقدار bit تو SQL بصورت true , false هست ولی خودش 0 و 1 ذخیره می کنه. false = 0 و true = 1 .
    از true و false استفاده کن.
    ================================================== =================================
    فکر کنم کدم رو نگاه نکردی. به متغیرم مقدار false دادم اما مقدار فیلد وضعیت توی بانک تغییر نمی کنه وقتی برنامه رو اجرا می کنم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 11:58 صبح
  2. تغییر رنگ باکس به هنگام تغییر مقدار فیلد
    نوشته شده توسط bani_hashemi در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 13:42 عصر
  3. تغییر مقدار فیلد auto increment داخل برنامه
    نوشته شده توسط r_mehrizi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 16:33 عصر
  4. تغییر مقدار یک فیلد Boolean در گزارش گیری Quick report
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 15:58 عصر
  5. تغییر مقدار یک فیلد در ASP.NET محیط Visual Basic 2005
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •