نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور Input array is longer than the number of columns in this table.؟

  1. #1

    Question ارور Input array is longer than the number of columns in this table.؟

    سلام خدمت دوستان

    من در ادامه پیاده سازی گزارش این کد رو نوشتم :

    string date = Pc.GetYear(DateTime.Now).ToString() + "/" + (Pc.GetMonth(DateTime.Now) > 9 ? Pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString() : "0" + Pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString()) + "/" + (Pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now) > 9 ? Pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString() : "0" + Pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString());
    using (SqlConnection Conn = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=students;Integrated Security=True"))
    {
    Conn.Open();
    studentsDataSet ds = new studentsDataSet();
    studentsDataSet.group1DataTable dtgroup1 = new studentsDataSet.group1DataTable();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("Family");
    dt.Columns.Add("Name");
    dt.Columns.Add("F_Name");
    dt.Columns.Add("Class_Id");
    dt.Columns.Add("F_Ed_Level");
    dt.Columns.Add("F_Job");
    dt.Columns.Add("F_Job_Tel");
    dt.Columns.Add("M_Ed_Level");
    dt.Columns.Add("m_job");
    dt.Columns.Add("m_job_tel");
    dt.Columns.Add("H_Tel");
    dt.Columns.Add("Es_Tel");
    dt.Columns.Add("H_Address");
    dt.Columns.Add("Parental_Status");
    dt.Columns.Add("Nationality");
    dt.Columns.Add("Religion");
    dt.Columns.Add("Delay_Day");
    dt.Columns.Add("Delay_Date");
    dt.Columns.Add("Ab_Day");
    dt.Columns.Add("Alarm");
    dt.Columns.Add("Ab_Date");
    dt.Columns.Add("Score");
    dt.Columns.Add("Descrip");
    studentsDataSetTableAdapters.group1TableAdapter dts = new studentsDataSetTableAdapters.group1TableAdapter();
    dts.Fill(dtgroup1, int.Parse(lblid.Text));
    dtgroup1.CopyToDataTable(dt, LoadOption.OverwriteChanges);
    Conn.Close();
    CR_delay_absence rpt = new CR_delay_absence();
    rpt.SetDataSource(dt);
    rpt.SetParameterValue("para_date", date);
    frm_rpt_delay_absence frmdelay = new frm_rpt_delay_absence();
    frmdelay.crystalReportViewer1.ReportSource = rpt;
    frmdelay.ShowDialog();


    اما دیباگ که کردم اروری گفتم رو می ده منظور این ارور چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ارور Input array is longer than the number of columns in this table.؟

    به نظر میرسه ستون هایی که داری میفرستی برای گزارش بیشتر از ستون های جدولت هستن. ستون هایی رو که ایجاد کردی( منظورم dt هستش) رو با دقت چک کن که ستون اضافه ای نساخته باشی.

  3. #3

    نقل قول: ارور Input array is longer than the number of columns in this table.؟

    اگر از لحاظ سطر بیشتر باشه چی فکر کنم باید از datarow استفاده کنم اما نمی دونم کجا ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد ارور error report whdth is large than the paper whdth
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 18:10 عصر
  2. سوال: خطا: Could not insert a row larger than the page size into a hash table
    نوشته شده توسط DlphIran در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 15:07 عصر
  3. ارور :Unable to start debugging on the web server
    نوشته شده توسط ali_reza_at در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 23:36 عصر
  4. report width is larger than the paper width"
    نوشته شده توسط mahnoosh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 13:10 عصر
  5. greater than the allowable
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1383, 12:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •