نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    سلام دوستان
    من از روش زیر برای لود کردن یک فایل اجرایی درون یک فرم استفاده می کنم.اما نمی دونم چرا فایل اجرایی که خودم با مولتی مدیا بیلدر ساختم رو پیدا نمیکنه.(اجرا نمی کنه) /
    اما اگر یه نت پد بزارم اونو باز می کنه
    لطفا منو زاهنمایی کنید



    این فضای نام ها رو using می کنم :

    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Diagnostics;

    بعد این کد ها رو تو کلاس اصلی می نویسم :


    [DllImport("USER32.DLL")]
    static extern IntPtr SetParent(IntPtr hWndChild, IntPtr hWndNewParent);

    [DllImport("USER32.dll")]
    private static extern bool MoveWindow(IntPtr hwnd, int x, int y, int cx, int cy, bool repaint);




    یه پنل روی فرمت گذاشتم و خاصیت Dock اون رو Fill کردم

    حالا تو رویداد Load مربوط به فرم کدهای زیر رو نوشتم:

    [CSHARP]

    Process process = Process.Start("mamad.exe");
    process.WaitForInputIdle();
    SetParent(process.MainWindowHandle, this.panel1.Handle);

    MoveWindow(process.MainWindowHandle, 0, 0, this.Width - 90, this.Height, true);
    /CSHARP]

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    لطفا اگر کسی می دونه دریغ نکنه؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    سلام
    اگه منظورت اینه که یک Button بزاری و روش کلیک کنی فایل اجراییت باز بشه میتونی از این کد استفاده کنی :

    System.Diagnostics.Process.Start(@"مسیر فایل.exe");

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه منظورت اینه که یک Button بزاری و روش کلیک کنی فایل اجراییت باز بشه میتونی از این کد استفاده کنی :

    System.Diagnostics.Process.Start(@"مسیر فایل.exe");
    منظورم اینه که توی فرم باز بشه.(فرم سی شارپ)

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    یعنی فایل exe تو فرمت باز بشه! اینطور به جواب به نظرم نمیرسی. اول بهتره
    کار برنامه ای که بیلدر می کنه رو بگی و هدفت از این که می خوای توی فرمت اجراش کنی چیه رو توضیح بدی فکر می کنم زودتر به نتیجه برسی
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    یعنی فایل exe تو فرمت باز بشه! اینطور به جواب به نظرم نمیرسی. اول بهتره
    کار برنامه ای که بیلدر می کنه رو بگی و هدفت از این که می خوای توی فرمت اجراش کنی چیه رو توضیح بدی فکر می کنم زودتر به نتیجه برسی
    موفق باشی
    نظرم عوض شد.همون جدا باز بشه.
    کد شما کاملا درسته.اما من میخوام فایلم رو توی پوشه ی دیباگ بریزم و با دستور شما بازهم فایل رو پیدا نمی کنم.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    خب شما مسیر رو که ندادی ؛ اگر کنار برنامه باشه به این صورت می شه :

    Process.Start(Application.StartupPath + @"\name.exe");

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    اگه فایلی کنار فایل exe نرم افزار شما هست اسمش رو بدید کافیه نیازی به application.StartupPath نیست

  9. #9

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    برای باز کردن فرم یک برنامه دیگه درون فرم برنامه ی جاری باید از گزینه Controls.add استفاده کنید.
    ابتدا باید فورم رو بدست بیارید.
    راه ساده Reference دادن فایل اجرایی برنامه ی دوم به برنامه ی اصلی است. بعد مثل هر dll یا کلاس دیگه میشه با اون کار کرد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: مشکل در لود کردن یک فایل اجرایی درون فرم

    بچه ها هیچکدوم از این کدها جواب ندادن.
    لطفا به این تایپیک پاسخ بدین
    اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش فایل اجرایی درون فرم
    نوشته شده توسط SayeyeZohor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1390, 23:00 عصر
  2. روش لود کردن یک فایل pdf در فرم دلفی
    نوشته شده توسط habiby در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 21:50 عصر
  3. لود کردن یک فایل وب درون یک div یا span
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 07:50 صبح
  4. صدا کردن یک فایل اجرایی vb6 از درون Asp.net
    نوشته شده توسط a_askari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مهر 1384, 05:25 صبح
  5. مشکل در لود کردن ریسورس فایل
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 فروردین 1383, 16:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •