نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تفکیک رکوردهای انتخاب شده

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    تفکیک رکوردهای انتخاب شده

    با سلام.
    من یه جدول دارم برای ذخیره مشخصات نمایندگی ها
    یکی از این مشخصات نام استانه
    حالا می خوام موقع نمایش به نام استان تفکیک بشه.
    مثلا اگه 2 تا نماینده در تهران، 4 تا نماینده دراصفهان داره بیاد

    اصفهان :
    مشخصات نماینده 1
    مشخصات نماینده 2
    مشخصات نماینده 3
    مشخصات نماینده 4
    تهران :
    مشخصات نماینده 1
    مشخصات نماینده 2
    به نظر دوستان کوئریش چی می شه؟؟دوبار باید select کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: تفکیک رکوردهای انتخاب شده

    چرا مرتب سازی بر اساس فیلد استان نمی کنی؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: تفکیک رکوردهای انتخاب شده

    بر اساس نام استان هم که مرتب کنم همه رو پشت سر هم میاره من می خوام هر استان تفکیک بشه.
    مثلا چه طوری باید بفهمم 4 تا برای اصفهانه و دوتا برای تهران
    من می خوام شیوه نمایش مثل مثالی باشه که بالا زدم. پس باید هر موقع نماینده های یه استان تموم شده نام استان بعدی بیاد.

  4. #4

    نقل قول: تفکیک رکوردهای انتخاب شده

    سلام. این یه جدول نیست. پس با یک کوئری نمیشه. اگر راهی پیدا کردی بی زحمت حتماً تو این تاپیک بنویس. ممنون.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: تفکیک رکوردهای انتخاب شده

    این یه جدول نیست
    یعنی چی یه جدول نیست.
    همه اطلاعات نماینده توی یه جدوله دیگه.
    من اینو گذاشتم داره جواب می ده هرچند فکر کنم خیلی استاندارد نباشه.
     $re=mysql_query("SELECT distinct `ostan` FROM `nemayandeh` WHERE `ok`='101' order by(ostan)");
    if(mysql_num_rows($re)=='0'){echo 'هیچ نمایندگی تایید نشده است';}
    else{
    for($i=0;$i<mysql_num_rows($re);$i++){
    $f=mysql_fetch_assoc($re);
    echo '<div align="right" id="office">'.$f['ostan'].'</div>';
    $q=mysql_query("SELECT * FROM `nemayandeh` WHERE `ok`='101' and `ostan`='".$f['ostan']."' order by(name)");
    for($j=0;$j<mysql_num_rows($q);$j++){
    $ff=mysql_fetch_assoc($q);
    ;کدها
    }}}

    به نظر دوستان باgroup by نمی شه کاری کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب رکوردهای انتخاب شده در Data grid view
    نوشته شده توسط mahdi_sun در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 21:57 عصر
  2. سوال در مورد رکوردهای انتخاب شده در GridView
    نوشته شده توسط ch2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 شهریور 1386, 15:24 عصر
  3. بازیابی رکوردهای حذف شده
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 مهر 1382, 17:17 عصر
  4. استخراج مقادیر انتخاب شده کاربر
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 05:03 صبح
  5. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •