نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

  1. #1

    Post چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    با سلام

    دوستان من یه کدی میخوام که هر ده دقیقه یه بار اتوماتیک از صفحه نمایش کامپیوترم عکس بگیره و فایل رو تو درایو c ذخیره کنه.

    ممنون میشم کدشو بزارین برام.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    این یه نمونه کد هست که از صفحه مانیتور عکس می گیره.
    مطابق با نیازهای خودتون تغییرش بدین و استفاده کنید :
    Rectangle bounds = Screen.GetBounds(Point.Empty);
    using (Bitmap bitmap = new Bitmap(bounds.Width, bounds.Height))
    {
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(bitmap))
    {
    g.CopyFromScreen(Point.Empty, Point.Empty, bounds.Size);
    }
    bitmap.Save("D:\\test.jpg", ImageFormat.Jpeg);
    }

  3. #3

    نقل قول: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    ممنون دوسته عزیز بابته جوابه خوبی که دادین.ولی اگر بخوام عکس ها رو هم دیگه ذخیره نشه باید به کد چی اضافه کنم؟مثلا میخوام به صورت 1 2 3 4 5 .... همین طوری به ترتیب ذخیره بشن کناره هم.

    ممنون میشم بازم جوابمو بدین.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    میتونید نام تصویر را از یه شمارنده بگیرید و هر بار شمارنده را افزایش بدید:

    int Cnt=1;
    Save("D:\\"+Cnt.ToString()+".jpg", ImageFormat.Jpeg);
    Cnt++;


    البته Cnt را باید سراسری تعریف کنید که هر بار مقدارش 1 نشه!

    موق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    روشی که دوستمون گفتن خوبه ولی هر دفعه که برنامه اجرا بشه دوباره مقدارش 1 میشه و دوباره عکس ها روی هم ذخیره میشن.برای این کار بهتره از کد زیر استفاده کنید :
    مثلا فرض کنید شما میخواین تصاویر رو در یک پوشه در درایو D به نام Images ذخیره کنید (Path = D:\Images)
    کد :
    int i = 1;
    string Path = @"D:\Images";
    string TempPath = Path + @"\" + i.ToString() + ".jpg";
    while (System.IO.File.Exists(TempPath))
    {
    i++;
    TempPath = Path + @"\" + i.ToString() + ".jpg";
    }
    Rectangle bounds = Screen.GetBounds(Point.Empty);
    using (Bitmap bitmap = new Bitmap(bounds.Width, bounds.Height))
    {
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(bitmap))
    {
    g.CopyFromScreen(Point.Empty, Point.Empty, bounds.Size);
    }
    bitmap.Save(TempPath, ImageFormat.Jpeg);
    }

  6. #6

    نقل قول: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    دوسته عزیز واقعا ممنون.همونی هست که میخواستم.تشکر

    فقط یه چیز دیگه اگر بخوام مثلا این عکس ها رو همشو تو یه فایل zip یا rar ذخیره کنه و در صورت ممکن یه پسوردم بزاره روش که کسی نتونه بازشون کنه.باید چیکار کنم؟

    میشه این کارو کرد؟

    ممنون میشم بازم لطف کنید و جواب این سوالمو هم بدین.بازم ممنون که برام وقت گذاشتید دوستان

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: چه طور میتونم از کامپیتور عکس بگیرم؟؟؟؟؟

    برای اینکه تمام عکس ها رو zip کنید باید مثلا زمانی که برنامتون بسته میشه این کار رو بکنید (البته چون شما گفته بودین که میخواین هر چند وقت یه بار یه عکس بگیره) پس باید در انتها تصاویر رو zip کنید.
    برای اینکار میتونید از dllهای آماده استفاده کنید.
    من یه نمونه که خودم ازش استفاده میکنم رو واستون میذارم ببینید بدردتون میخوره :

    اول فایل dll رو به رفرنس هاتون اضافه کنید و بعد با استفاده از نمونه کد زیر میتونید ازش استفاده کنید :
    این نمونه کد :
     string[] strFiles = System.IO.Directory.GetFiles(@"D:\Images");
    string strPath = @"D:\Images\Archive.zip";
    zipper.compression.Zip.Compress(strFiles, strPath);


    و اینم خود فایل dll :
    zipper.compression.rar

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 21:19 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 فروردین 1391, 17:39 عصر
  3. سوال: چجوری میتونم در فرم عکس متحرک قرار دهم
    نوشته شده توسط a.adhami در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 15:00 عصر
  4. سوال: چه طور میتونم طول Column های دیتا گرید رو کم کنم؟؟؟
    نوشته شده توسط toytown در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 07:33 صبح
  5. چگونه میتونم یک عکس در پیش زمینه یک memo
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 آبان 1384, 23:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •