نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعیین کلاس متفاوت بر حسب فرد یا زوج بودن

  1. #1

    تعیین کلاس متفاوت بر حسب فرد یا زوج بودن

    سلام
    اول از همه بگم من چیز زیادی از php سر درنمیارم و شاید سوالم خیلی مبتدیانه باشه
    من دارم یه لیست درست میکنم که عناوین رو برحسب فهرست از جدید به قدیم مرتب میکنه .به جدید ترین عنوان مقدار ردیف یک میده و به تریب به قدیمی تر مقدار ردیف 2 الی آخر
    حالا من میخوام برای اینکه رنگ بندی لیتم یکنواخت نباشه و یک در میون رنگشون باهم فرق کنه بیام و عناوینی که مقدار ردیف فرد میگیرن رنگ پس جدولش آبی باشه و عناوینی که تو ردیف زوج قرار بگیرن رنگ پس زمینه جدول سفید باشه ؟آیا همچین چیزی ممکنه هست ؟ اگر هست چگونه؟
    اگر نیست راه اینکه بخوایم همچین لیستی با دو رنگ یکی در میان ایجاد کنیم چیه ؟
    تشکر از همه دوستان
    اینم یه مثال از کاری که میخوام انجام بدم
    http://www.sanjesh3.com/article_file.php?id=36

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    نقل قول: تعیین کلاس متفاوت بر حسب فرد یا زوج بودن

     $col=$i%2==0?'#ffffcc':'#ffff99';

    کد HTML:
    <tr align="center" valign="middle" bgcolor="<?php echo $col;?>">
    i$ اندیس مربوط به حلقه for هست.اگر باقی مانده بر 2 صفر شد زوجه در غیر این صورت فرده.
    من فقط می خواستم رنگ زمینه تغییر کنه پس bgcolor دادم
    شما اگر می خواهی کلاس بزاری به جای کد رنگ نام کلاس بزار و به جای class , bgcolor
    امیدوارم مشکل حل شده باشه.

تاپیک های مشابه

  1. نقص برنامه ای که زوج یا فرد بودن یه عدد رو تعیین کنه
    نوشته شده توسط zoro0_2010 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 13:00 عصر
  2. تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی
    نوشته شده توسط در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 26 آذر 1389, 10:32 صبح
  3. سرصفحه متفاوت در صفحات زوج و فرد
    نوشته شده توسط nice boy در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1387, 11:27 صبح
  4. تعیین چند فیلد منحصر به فرد
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آبان 1386, 08:55 صبح
  5. تعیین زوج و فرد
    نوشته شده توسط fatimah در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 19:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •