نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: معادل عبارت در entity frame work

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار htmbarnamenevisl
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    123

    معادل عبارت در entity frame work

    سلام
    کسی میدونه معادل این عبارت در sql چه عبارتی در entity frame work میشه؟

    SELECT * FROM(SELECT *,ROW_NUMBER() OVER (ORDER BY ID ) AS ROW FROM Table1 )AS LIST WHERE LIST.ROW>=@from AND LIST.ROW <@to


    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: معادل عبارت در entity frame work

    سلام نرم افزار Linqer را دانلود کن باهاش میشه دستورات sql رو به linq تبدیل کرد

    www.sqltolinq.com/Download/Linqer.zip

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار htmbarnamenevisl
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    123

    نقل قول: معادل عبارت در entity frame work

    سلام
    خودم پیداش کردم

    MyContex().Table1.OrderBy(i=>i.ID).Skip(from).Take (to).ToList();

    skip سطر اول را در دیتابیس معادل 0 در نظر میگیرد . یعنی start index = 0 هست

تاپیک های مشابه

  1. Query ها ی ترکیبی از Entity Frame Work
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 11:04 صبح
  2. مبتدی: ایجاد لایه DATA Access با Entity Frame work و LINQ to
    نوشته شده توسط elahezarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 13:24 عصر
  3. اجرای برنامه های VC++‎.net بدون .net frame work
    نوشته شده توسط MicroGalaxy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 13:05 عصر
  4. روش اتصال به database در net frame work 2.
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 01:31 صبح
  5. معادل عبارت iifاکسس در SQL چیست
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1383, 07:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •