نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی درمورد ارثبری

  1. #1

    راهنمایی درمورد ارثبری

    سلام دوستان من دوتا فرم دارم که تو یکی 20 تا تکست باکسه تو دیگری یک ریچ باکس , یه باتن با نام Ok و یک باتن دیگر به نام Cancel .

    کاربر اگر روی هر تکست باکسی Shiift +Z رو زد اولاً پنجره دوم ظاهر بشه سپس متن تکست باکس در ریچ باکس نشون داده بشه و اگر هم که روی Ok کرد متن ریچ باکس (که همان متن تکست باکس ویرایش شده است) تو تکست باکس مربوطه ریخته شود .

    حالا مشکل بنده این است که من نمیخوام برای تک تک تکست باکسا بیام روی رویداد KeyDown دوبار کلیک کنم و با کد نویسی اینکار رو مرتباً ثبت کنم آیا راهی ساده تری وجود دارد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: راهنمایی درمورد ارثبری

    شما میتونید یک رویداد رو به بیشتر از یک تکست باکس نسبت بدید. چه در طراحی چه در کد نویسی.


    // Relation a event method
    textBox2.KeyDown += textBox_KeyDown;

    // A common key down event method.
    private void textBox_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    // Declare an instance from sender text box.
    var textBoxSent = (TextBox) sender;

    // Recognition that which one of text boxes has sent.
    if (textBoxSent.Name == "textBox1") // Do something.
    else if (textBoxSent.Name == "textBox2") // Do something.
    }

تاپیک های مشابه

  1. چند راهنمایی درمورد ADO.NET لطفا
    نوشته شده توسط vbadvanced در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 17:35 عصر
  2. راهنمایی درمورد blog
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 13:48 عصر
  3. راهنمایی درمورد net socket در C#‎.net
    نوشته شده توسط once4ever در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1384, 15:32 عصر
  4. راهنمایی درمورد OOP
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 18:14 عصر
  5. راهنمایی درمورد بارکد خون
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 00:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •