نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ساختن شی از کلاس

  1. #1

    Question مشکل در ساختن شی از کلاس

    سلام خدمیت تمام بچه های انجمن
    من می خواستم برای ساختن یک شی از کلاس نام آن شی را در زمان ران تایم از کاربر بگیره
    اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
    ممنونم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در ساختن شی از کلاس

    یکم بیشتر توضیح بده و برنامه ات چیه؟ و قراره چه کاری رو انجام بده!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: مشکل در ساختن شی از کلاس

    تا جایی که من متوجه شدم شما چنین چیزی میخاین، درسته:
    ClassName ObjectName = new ClassName();

    و اینکه ObjectName را مثلا یه متغیر رشته ای فرض کنیم که در زمان اجرا از کاربر دریافت بشه، درسته؟

    تا جایی که من اطلاع دارم چنین کاری ممکن نیست چراکه Compiler دچار سردرگمی شده و نمیتونه شیئ مورد نظر را ایجاد نموده و به آن حافظه اختصاص بده.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ساختن شی از کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    یکم بیشتر توضیح بده و برنامه ات چیه؟ و قراره چه کاری رو انجام بده!
    سلام آقا دانیال
    من می خواستم در زمان ران تایم یک شی از کلاس درس کنم که اسم اون شی رو از کاربر دریافت کنم
    ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین
    اگرم 100% مطمئنین نمیشه بهم بگین
    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ساختن شی از کلاس

    بهتره یک پراپرتی با اسم name داخل کلاس تعریف کنید و در هنگام ساختن شئ، اسم رو از کاربر دریافت و ست کنید اینطوری میتونید از طریق همین پراپرتی اون شئ را تشخیص بدید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ساختن شی از کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    بهتره یک پراپرتی با اسم name داخل کلاس تعریف کنید و در هنگام ساختن شئ، اسم رو از کاربر دریافت و ست کنید اینطوری میتونید از طریق همین پراپرتی اون شئ را تشخیص بدید.
    متوجه شدم منظورتون رو ولی میخواستم بدونم آیا هیچ راهی برای اینکه مستقیم اسم شی رو از کاربر بپرسیم و بذاریم برای اسم شی وجود نداره؟؟
    اگر میدونید نمیشه و 100% مطمئن هستین بهم بگین
    ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله m_alavi9 : پنج شنبه 20 مهر 1391 در 15:12 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Setup برای برنامه
    نوشته شده توسط MF در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1388, 08:44 صبح
  2. مشکل در ساختن .netmodule
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1384, 07:27 صبح
  3. مشکل در ساختن setup با cr
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1384, 10:57 صبح
  4. مشکل در ساختن exe برنامه
    نوشته شده توسط ladangh در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 18:07 عصر
  5. مشکل در ساختن Table Mapping
    نوشته شده توسط reza_62 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 05:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •