نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جمع کردن اعداد تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    جمع کردن اعداد تکست باکس

    سلام دوستان
    من تو برنامم یک تکست باکس دارم که به عنوان مثال توش می نویسم " 12345 " حالا می خوام با فشردن دکمه پیامی ظاهر بشه که حاصل جمع 1+2+3+4+5 باشه
    در واقع میخوام اعداد تکست باکس رو جداسازی کنه و بعد با هم جمع کنه
    لطفأ یکی کمکم کنه
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: جمع کردن اعداد تکست باکس



    int sum = 0;

    for( i = 0 ; i < textbox1.Text.Lenth ; i++ )
    {
    sum += convert.ToInt32(textbox1.Text[i]);
    }



    البته فرض کردم ورودی هیچ مشکلی نداره و کاراکتر غیر عددی وارد نشده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جمع کردن اعداد تکست باکس

    با استفاده از پاسخی که در تایپیک زیر بهتون دادم میتونید این کار رو انجام بدین :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1608165

  4. #4

    نقل قول: جمع کردن اعداد تکست باکس

    جواب آقای مسعود اقدسی فام صحیح است .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جمع کردن اعداد تکست باکس

    جواب آقای مسعود اقدسی فام صحیح است .
    خیلی باحال بود دوست عزیز.
    کلی خندیدم به پاسختون...........
    دمتون گرم.

  6. #6

    نقل قول: جمع کردن اعداد تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    خیلی باحال بود دوست عزیز.
    کلی خندیدم به پاسختون...........
    دمتون گرم.
    بنده نظرمو گقتم قصد توهین به شما رو که نداشتم سریع بهتون برمیخوره .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: جمع کردن اعداد تکست باکس

    نه دوست عزیز به برنخورده!!!
    شما فکر کردین چون منم پاسخ دادم ولی شما پاسخ دوستمون رو تایید کردین این حرفا رو زدم نه؟!
    نه اصلا به این خاطر نبود. به این خاطر بود که احساس میکنم شما دنبال افزایش پست هاتون و ........... هستید!!!!
    با آرزوی موفقیت برای شما................

تاپیک های مشابه

  1. جمع کردن اعداد داخل رکوردهای یک فیلد
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 22:19 عصر
  2. پاک کردن مقادیر تکست باکس ها
    نوشته شده توسط marzban در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 20:34 عصر
  3. جمع کردن اعداد داخل یه فیلد
    نوشته شده توسط Reza_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 16:35 عصر
  4. جمع کردن اعداد یک ستون از DataGrid
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 23:46 عصر
  5. وصل کردن یک تکست باکس به رکورد دوم از دیتا ست
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •