نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    زمانی که وارد قسمت تول باکس میکنم و میخوام از تقویمش اسفاده کنم خطا میده. یه چیزی راجع به اسمبلی میگه. نمونه برنامش اینجا هست اما وقتی دو تا فایل DLL رو داخل پروژم میکنم بهم کار نمیده. ممنون میشم کمکم کنید.
    برنامه داخل سایت
    داخل سایت codeproject
    خواهشا یکی بگه از این دی ال ال ها داخل پروژه به صورت ویژوال چطور میشه استفاده کرد و خطایی که به من میده چیه. مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    فقط خواستم بگم خطاش اینه
    "Could not load file or assembly 'FarsiLibrary.Utils, Version=2.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=def7c46cace23f8f' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)"

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط asgharjoon2 مشاهده تاپیک
    فقط خواستم بگم خطاش اینه
    "Could not load file or assembly 'FarsiLibrary.Utils, Version=2.5.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=def7c46cace23f8f' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)"
    فایل FarsiLibrary.Utils.dll همراهشه؟ به اون خطا داده.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    اگه به اون فایل خطا داده پس چجوری باید از این فایل ها برای ایجاد یک month calender استفاده کرد. 2 نمونه برنامرو گذاشتم لینکشو بالا کسی با این ها کار کرده مارم راهنمایی کنه

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط asgharjoon2 مشاهده تاپیک
    اگه به اون فایل خطا داده پس چجوری باید از این فایل ها برای ایجاد یک month calender استفاده کرد. 2 نمونه برنامرو گذاشتم لینکشو بالا کسی با این ها کار کرده مارم راهنمایی کنه
    من تا دلت بخواد با اینا کار کردم. چند تا فایل هستن که باید کنار هم باشن. فکر کنم سه تا بود.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    تو رفرنس اضافه میکنی یا تو ی تولباکس؟ من هر کاری می کنم کار نمیده به خدا. یه نمونه برنامه ساده که فقط همین توش باشه میشه واسم بنویسی بگذاری واسه دانلود

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    سلام
    منم باهاش مشکل داشتم
    Dotnet پروژت رو از رو Client Profile 4 بزار رو Dotnet 4
    فکر کنم حل بشه

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    سلام
    اینو استفاده کن
    https://www.nuget.org/packages/Farsi.Library.Win/

    Install-Package Farsi.Library.Win -Version 2.7.0

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    سلام دوستان منم مشکل در نصب
    Farsi.Library.Win -Version 2.7.0 دارم اگه ممکنه فایل Dll اون رو بذارید تا به رفرنس برنامه اضافه کنیم
    با تشکر


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط Moein_alizadeh مشاهده تاپیک
    مشکل در اجرای FarsiLibrary.dll برای تقویم فارسی

    سلام دوستان منم مشکل در نصب
    Farsi.Library.Win -Version 2.7.0 دارم اگه ممکنه فایل Dll اون رو بذارید تا به رفرنس برنامه اضافه کنیم
    با تشکر
    دوستمون در پست قبلی ادرس صفحه این کتابخانه رو قراردادن
    به 2 صورت میتوانید در پروژه اضافه کنید این که ادرس مربوطه که در صفحه قرارداده شده را از طریق منوی ناگت ویژوال استودیو قرار بدید تا شروع به دانلود و اضافه کردن کنه

    یا اینکه در همان صفحه گزینه دانلود در سمت راست صفحه رو بزنید و بعد از دانلود فایل فشرده در پوشه lib فایل های کتابخانه را در رفرنس پروژه اضافه کنید.

    همچنین برای استفاده از این نسخه از کتابخانه باید حداقل فریمورک پروژتون روی 4.6 باشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1391, 12:37 عصر
  2. مشکل در اجرای قطعه کد برای دسترسی به یک فیلد در dataset
    نوشته شده توسط delafarin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1390, 08:37 صبح
  3. گفتگو: شما از چه Calender ای برای تقویم فارسی استفاده می کنید؟
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 00:52 صبح
  4. مشکل با فونت Date Grid برای عبارات فارسی
    نوشته شده توسط MuteMove در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 12:51 عصر
  5. dll برای تبدیل فارسی تحت داس به ویندوز
    نوشته شده توسط grkb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 18:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •