نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مدیریت tabpageها در tabControl

  1. #1

    Question مدیریت tabpageها در tabControl

    سلام
    من در یک فرم چند تا تب پیج دارم که هر تب پیج دارای یکسری ایتم است چطوری می تونم کاری کنم در آن واحد تنها یک تب پیج باز باشه یعنی با کیلک بر روی دکمه اون تب پیجی را که می خوام باز بشه و تب پیجی که باز بسته بشه ؟
    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    منظورتون واضح نيست.
    خوب حالت معمولش كه يكي از TabPage ها باز هستش..

  3. #3

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط Nima_kyan مشاهده تاپیک
    منظورتون واضح نيست.
    خوب حالت معمولش كه يكي از TabPage ها باز هستش..
    ضمن تشکر
    یعنی با کلیک بر روی یک دکمه tabpage که حالا باز است بسته بشه(نه dispose چون شاید دوباره خواستم نمایشش بدم) و یه tabpage دیگه باز بشه
    تو سایت جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد

  4. #4

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    انتخاب تب یج بوسیله ی ایندکس آن :

    tabControl.SelectedIndex = 1


    تب پیج دوم انتخاب میشود .

  5. #5

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    انتخاب تب یج بوسیله ی ایندکس آن :

    tabControl.SelectedIndex = 1


    تب پیج دوم انتخاب میشود .
    ببنید می خوام در هر لحظه یک تب پیج در فرم نمایش داده بشه و بقیه مخفی باشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط abcd_a مشاهده تاپیک
    ببنید می خوام در هر لحظه یک تب پیج در فرم نمایش داده بشه و بقیه مخفی باشه
    سلام. ببینید دوست عزیز امکان باز بودن دو تب پیج بصورت همزمان وجود نداره. یا ما منظور شما رو درک نمیکنیم یا شما منظورت یه چیز دیگست که هیچکدوم به مقصود نمیرسیم. اگر میخواید با کلیک یه دکمه یه تب پیج خاص باز بشه(خیالت راحت بقیه تب پیج ها بسته نمیشن) از کدی که جناب harani دادن استفاده کن. کد زیر هم براساس نام تب پیج همون کار رو میکنه :
      
    tabControl1.SelectTab("نام تب پیج");

  7. #7

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام. ببینید دوست عزیز امکان باز بودن دو تب پیج بصورت همزمان وجود نداره. یا ما منظور شما رو درک نمیکنیم یا شما منظورت یه چیز دیگست که هیچکدوم به مقصود نمیرسیم. اگر میخواید با کلیک یه دکمه یه تب پیج خاص باز بشه(خیالت راحت بقیه تب پیج ها بسته نمیشن) از کدی که جناب harani دادن استفاده کن. کد زیر هم براساس نام تب پیج همون کار رو میکنه :
      
    tabControl1.SelectTab("نام تب پیج");
    ضمن تشکر شاید من منظورم خوب نمی گم
    می دونم که در آن واحد دوت تب پیج به صورت همزمان نمایش داده نمیشه
    من می خوام بر روی یک دکمه که کلیک می کنم یک تب پیج show بشه و بقیه hide و این روند برای دکمه و تب پیج های دیگه هم برقرار باشه

  8. #8

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    سلام.

    فکر کنم منظور شما اینه که در هر لحظه فقط یک تب نمایش داده بشه و باقی تب ها مخفی بشن. این کار رو میشه با یک حلقه for انجام داد ولی بستگی داره شما از چه نوع کامپوننتی استفاده میکنید. اگر از tabControl خود ویژوال استدیو استفاده میکنید خاصیتی به نام visible برای تک تک تب ها نداره و نمیشه تک تک تب ها رو مخفی کرد (خاصیت فقط برای خود کنترل tabControl تعریف شده) اما اگر از کامپوننت هایی مثل تلریک استفاده کنید این خاصیت برای هر کدوم از سربرگ ها به صورت جداگانه تعریف شده و میتونید در هر لحظه یک تب را نمایش و باقی تب ها رو مخفی کنید.

  9. #9

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط va2012 مشاهده تاپیک
    سلام.

    فکر کنم منظور شما اینه که در هر لحظه فقط یک تب نمایش داده بشه و باقی تب ها مخفی بشن. این کار رو میشه با یک حلقه for انجام داد ولی بستگی داره شما از چه نوع کامپوننتی استفاده میکنید. اگر از tabControl خود ویژوال استدیو استفاده میکنید خاصیتی به نام visible برای تک تک تب ها نداره و نمیشه تک تک تب ها رو مخفی کرد (خاصیت فقط برای خود کنترل tabControl تعریف شده) اما اگر از کامپوننت هایی مثل تلریک استفاده کنید این خاصیت برای هر کدوم از سربرگ ها به صورت جداگانه تعریف شده و میتونید در هر لحظه یک تب را نمایش و باقی تب ها رو مخفی کنید.
    درست دوست عزیز منظور من همین بود با تب کنترل ویژوال استادیو هر کاری کردم نشد

  10. #10

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    ضمن تشکر از دوستانی که همکاری کردن
    با استفاده از کامپوننت dotnetbar به کمک خصوصیت visible مشکل حل شد گفتم مطرح کنم شاید به درد کس دیگه هم بخوره

    سوال:حالا چطور با استفاده از حلقه for بعد از کلیک بر روی دکمه بب جدید نمایش داده بشه و تب قبلی مخفی(بقیه تب ها) بشه؟

  11. #11

    نقل قول: مدیریت tabpageها در tabControl

    نقل قول نوشته شده توسط abcd_a مشاهده تاپیک
    ضمن تشکر از دوستانی که همکاری کردن
    با استفاده از کامپوننت dotnetbar به کمک خصوصیت visible مشکل حل شد گفتم مطرح کنم شاید به درد کس دیگه هم بخوره

    سوال:حالا چطور با استفاده از حلقه for بعد از کلیک بر روی دکمه بب جدید نمایش داده بشه و تب قبلی مخفی(بقیه تب ها) بشه؟
    خیلی سادست. میتونی اول تمام تب ها رو با یک حلقه مخفی کنی و بعد در ادامه تب مورد نظرت رو از حالت مخفی خارج کنی مثل این کد:

       for (int i = 0; i < tabControl1.Tabs.Count; i++)
    {
    tabControl1.Tabs[i].Visible = false;
    }

    tabControl1.Tabs[4].Visible = true;

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به یادگیری مدیریت سرور Linux
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1394, 08:02 صبح
  2. ابزار برای مدیریت امنیت در Apache
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 بهمن 1382, 09:13 صبح
  3. جالب توجه برای مدیریت سایت - شکایت نامه
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 10:07 صبح
  4. مدیریت کلید Del در ِDataGrid
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 04:52 صبح
  5. مدیریت شبکه
    نوشته شده توسط vadood در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 اردیبهشت 1382, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •