نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    برای تبدیل مختصات دکارتی به قطبی به دو مؤلفه نیاز داریم : r و Teta
    فرمول های تبدیل هم به این صورت هست :

    r=(x^2+y^2)^(1/2)
    Teta=arc tan(y/x)


    حالا میخوام توابعی که تو C++‎ میتونن کمکم کنن تا این دو مؤلفه رو از روی مختصات دکارتی به دست بیارم اگه کسی میدونه بگه .
    اگه تابعی هست که به طور اتوماتیک این کار رو انجام بده ، بگین . اگه نیست توابع معکوس مثلثاتی رو بگید .
    پیشاپیش تشکر می کنم .

  2. #2

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    pow برای توان. مثلا (pow(3,2 که می‌شه نه.

    atan یزای آرک تانژانت.

    هر دو داخل math.h

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahak006
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    سن
    32
    پست
    278

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    نقل قول نوشته شده توسط مسعود اقدسی فام مشاهده تاپیک
    pow برای توان. مثلا (pow(3,2 که می‌شه نه.

    atan یزای آرک تانژانت.

    هر دو داخل math.h
    یه سؤال دیگه . بره تغییر مختصات ، اگه x=1 و y=-1 باشه ، تو ناحیه 4 هستیم و اگه x=-1 و y=1 باشه تو ناحیه 2 . در حالی که تو محاسبه آرک تانژانت ، جفتش -1 وارد می شه . اینجا باید دو تا کمان میتونه باشه که احتمالا کامپایلر نمیتونه چک کنه . می تونی راهنمایی کنی که از طریق تابع آرک تانژانت یه تابع شخصی بسازم که بر این اساس زاویه درست رو ارائه بده ؟

  4. #4

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    نقل قول نوشته شده توسط mahak006 مشاهده تاپیک
    یه سؤال دیگه . بره تغییر مختصات ، اگه x=1 و y=-1 باشه ، تو ناحیه 4 هستیم و اگه x=-1 و y=1 باشه تو ناحیه 2 . در حالی که تو محاسبه آرک تانژانت ، جفتش -1 وارد می شه . اینجا باید دو تا کمان میتونه باشه که احتمالا کامپایلر نمیتونه چک کنه . می تونی راهنمایی کنی که از طریق تابع آرک تانژانت یه تابع شخصی بسازم که بر این اساس زاویه درست رو ارائه بده ؟
    آرک تانژانت از منفی پی دوم تا پی دوم. یعنی ۱۸۰ درچه ساپرت می‌کنه. بذار کمی اندیشه کنم!
    آخرین ویرایش به وسیله مسعود اقدسی فام : پنج شنبه 20 مهر 1391 در 10:45 صبح

  5. #5

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    وقتی x و y رو داری تشخیص ناحیه که راحته. یه شرط و در صورت نیاز جمع با ۱۸۰

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    سلام.
    از atan2 استفاده کنید. دقیقا برای همین منظور هست.

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران_شهرستان بهارستان
    پست
    17

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    سلام
    من یه کدی نوشتم که توش یه عدد اعشاری میگیره و میده به تابع تانژانت و جوابشو نمایش میده، اما وقتی جواب این کد رو با جواب ماشین حساب ویندوز مقایسه میکنم میبینم خیلی احتلاف دارن, چرا؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    و یه سوال دیگه, برای محاسبه ی لگاریتم در مبنای 2 باید از log2 استفاده کرد اما ویژوال استادیو 2010 این تابع رو نداره!
    چیکارش میشه کرد؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: توابع مثلثاتی و معکوس مثلثاتی ( تبدیل مختصات دکارتی به قطبی)

    ن یه کدی نوشتم که توش یه عدد اعشاری میگیره و میده به تابع تانژانت و جوابشو نمایش میده، اما وقتی جواب این کد رو با جواب ماشین حساب ویندوز مقایسه میکنم میبینم خیلی احتلاف دارن, چرا؟
    کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    ماشین حساب ویندوز پیش فرض زاویش بر حسب درجه هست. زاویه ی نیم صفحه بر حسب درجه برابر 180 هست ولی بر حسب رادیان 3.1415926535897 ... هست. پس اگه می خوای مثل پیش فرض ماشین حساب ویندوز از درجه استفاده کنی باید زاویه رو از درجه به رادیان تبدیل کنید یعنی ضرب در pi (که 3.14 ... هست) و بعد تقسیم بر 180 کنید. یا در کل میشه گفت ضرب در 0.01745329251994329576923690768489 کنید.
    و یه سوال دیگه, برای محاسبه ی لگاریتم در مبنای 2 باید از log2 استفاده کرد اما ویژوال استادیو 2010 این تابع رو نداره!
    چیکارش میشه کرد؟
    در یک تاپیک دیگه می پرسیدید بهتر بود. میشه از تقسیم ln اون عدد بر ln 2 به جواب رسید. پس می تونید یک تابع بنویسید که این کار رو انجام بده و یک نکته اینکه چون ln 2 مقدارش مشخصه (بهتره از ماشین حساب ویندوز کمک بگیرید) درست تر اینه که هر دفعه اون رو حساب نکنیم و به شکل ثابت عدد رو بر اون تقسیم کنیم. یعنی :

    #define LOG_2 0.69314718055994530941723212145818
    long double Log2(const long double x)
    {
    return (logl(x) / LOG_2);
    };
    آخرین ویرایش به وسیله Ananas : شنبه 25 آذر 1391 در 03:03 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توابع مثلثاتی در #c
    نوشته شده توسط victor007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1392, 10:12 صبح
  2. سوال: نحوه محاسبات توابع مثلثاتی
    نوشته شده توسط p30_code در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 02:10 صبح
  3. توابع مثلثاتی
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 10:04 صبح
  4. توابع مثلثاتی در دلفی 7
    نوشته شده توسط aks2download در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 09:53 صبح
  5. سوال: توابع مثلثاتی
    نوشته شده توسط #Elahe# در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1388, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •