نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه یک بانک اطلاعاتی accses رابه دلفی ببرییم واز ان گزارش بگیریم لطفا هر کس بلد .

  1. #1

    Red face چگونه یک بانک اطلاعاتی accses رابه دلفی ببرییم واز ان گزارش بگیریم لطفا هر کس بلد .

    لطفا کمکم کنید چون باید برای پایانترم تحویل بدم




  2. #2
    میثم جان.
    باید یک Ado connection بسازید و در قسمت Connection String آن و در قسمت Build و در قسمت Provider گزینه Microsoft Jet را انتخاب نموده و در قسمت Connection‌ نام Databaseخود را انتخاب نمایید. تا ارتباطتان با بانک Access برقرار شود.

  3. #3
    عزیز اگه مشکلی داشتی باز بگو تا برات بیشتر بگم.

  4. #4
    می بخشین که پست رو بالا میکشم
    سابقا با SQL-Server کار میکردم اما الان لازم شده که از Access استفاده کنم
    می خوام از داخل کد آدرس DB رو بدم، اما نمیتونم

  5. #5
    اینم کدش




    cnnSchool.ConnectionString := 'Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Password=""; ' +
    'User ID=Admin;Data Source= ' + ExtractFilePath(Application.ExeName) +
    'Data\School.mdb;Mode=Share Deny None;Extended Properties=""; ' +
    'Jet OLEDB:System database="";Jet OLEDB:Registry Path=""; ' +
    'Jet OLEDB:Database Password="";Jet OLEDB:Engine Type=5; ' +
    'Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2; ' +
    'Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Jet OLEDB:New Database Password=""; ' +
    'Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Encrypt Database=False; ' +
    'Jet OLEDB:Don''t Copy Locale on Compact=False; ' +
    'Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;Jet OLEDB:SFP=False';


  6. #6
    مرسی
    این رو امتحان کرده بودم مرتب پیغام میده که طول رشته از 255 کراکتر بیشتر شده....!

  7. #7
    مرسی
    این رو امتحان کرده بودم مرتب پیغام میده که طول رشته از 255 کراکتر بیشتر شده....!
    میتونید گزینه های غیر ضروری رو حذف کنید.
    You never know what you can do until you try

  8. #8
    سلام

    می خواستم اگه میشه یکبار کاملا توضیح بدید چگونه یک دیتابیس اکسس رو به تو دلفی بزاریم
    مثلا چگونه تو DBGRIDE قرار بدهیم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zman123456
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    515
    ابتدا ADoconnection رو رو فرم قرار بده تو بخش connection string نوع بانک رو از jet انتخاب کن.
    مرحله بعد آدرس بانک رو ازتون می گیره با Username و Password‌ .
    اتصال را چک کنید.
    حالا با AdoTable یا ADoQuery و dataSource‌ و dbgrid هم که آشنایید انشا الله.
    تمام.اگر سوالی بود در خدمتم.

تاپیک های مشابه

  1. ساختن exe برنامه و تعیین آیکون آن
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 11:52 صبح
  2. accses
    نوشته شده توسط farhad_sh_63 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:51 صبح
  3. ارتباط با پایگاه داده accses
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مرداد 1386, 13:28 عصر
  4. در مورد Sort در Accses
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 22:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •