نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نشان دادن یک فرم در پنل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نشان دادن یک فرم در پنل

    سلام دوستان چه طور میتونم یه فرم دیگه رو درون یک پنل باز کنم و با اون فرم کار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: نشان دادن یک فرم در پنل


    Form2 f2 = new Form2();//a
    f2.TopLevel = false;//c
    f2.WindowState = FormWindowState.Maximized;//d
    f2.Dock = DockStyle.Fill;//e
    panel1.Controls.Add(f2);//f
    f2.Show();//g

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: نشان دادن یک فرم در پنل

    ممنون ولی راهی هست که فقط این قسمت نشون داده بشه ؟
    Untitle4d.png

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: نشان دادن یک فرم در پنل

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    ممنون ولی راهی هست که فقط این قسمت نشون داده بشه ؟
    Untitle4d.png
    سلام
    باید خاصیت FormBorderStyle فرمتون رو برابر None قرار بدید

  5. #5

    نقل قول: نشان دادن یک فرم در پنل

    اگه میخوای از فرم استفاده کنی راهش اینه ولی به نظر من بهتره که از user control استفاده کنی تا فرم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: نشان دادن یک فرم در پنل

    یوزر کنترل چیه؟

  7. #7

    نقل قول: نشان دادن یک فرم در پنل

    user control به زبون ساده همین فرمه با FromBorderStyle برابر با None ولی به عنوان کنترل شناخته میشه (مثل باتن , لیبل و ...) نه به عنوان فرم .به جای اینکه از New project فرم را انتخاب کنی تا مثلاً Form2 ایجاد بشه از usercontrol استفاده کن .

تاپیک های مشابه

  1. نشان دادن فرم در پنل
    نوشته شده توسط iman_me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 13:25 عصر
  2. فعال كردن حالت auto hide نوار وظيفه پس نشان دادن اولين فرم
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 10:49 صبح
  3. سوال: ( کمک فوری)نشان دادن چندتا عکس روی پنل
    نوشته شده توسط mahboub_gol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1388, 00:12 صبح
  4. سوال: نشان دادن یک فرم که سایز و لوکیشن ان وصابق picture box باشد
    نوشته شده توسط moferferi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 19:29 عصر
  5. نشان دادن فرم غیر مدال
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 03:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •