نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چه برنامه‌هایی با سی/سی++ نوشته شده‌اند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    چه برنامه‌هایی با سی/سی++ نوشته شده‌اند


    Microsoft: Literally everything at Microsoft is built using various flavors of Visual C++‎ - mostly 6.0 and 7.0 but we do have a few holdouts still using 5.0 :-( and some products like Windows XP use more recent builds of the compiler. The list would include major products like:
    Windows XP
    Windows NT (NT4 and 2000)
    Windows 9x (95, 98, Me)
    Microsoft Office (Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook)
    Internet Explorer (including Outlook Express)
    Visual Studio (Visual C++‎, Visual Basic, Visual FoxPro) (Some parts of Visual Studio like the Base Class Libraries that ship with the .NET Framework were written using C#‎ but the C#‎ compiler itself is written in C++‎.)
    Exchange
    SQL
    There are also "minor" products like:
    FrontPage
    Money
    Picture It
    Project
    and all the games.

    راستی چرا هیچکدوم از این برنامه ها با دلفی نوشته نشده؟؟
    منبع
    http://www.research.att.com/~bs/applications.html

  2. #2
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    سلام،
    والا من هر چی فکر کردم منظور از طرح این سوال را نفهمیدم :?
    ولی خوب در هر حال شاید با این کار برنامه نویسان تازه کار متوجه شوند گستردگی و قدرت این زبان تا چه حد زیاد است.

    موفق باشید.

  3. #3
    بازیها رو اصلا نمی شه با زبانی غیر از C یا C++‎ نوشت . بقیه نرم افزارهای بزرگ و درست و حسابی هم که حتما با این دو زبان نوشته شده اند . البته متاسفانه تو ایران همه چی بر عکسه !!!! تو خارج اگه سی پلاس پلاس بدونی سه سوت کار پیدا می کنی اما تو ایران وی بی کارا سر کارند !!!!

  4. #4
    8) با سلام.
    بریم سر اصل مطلب.
    ++c یعنی عشق.یعنی ویندوز .یعنی آفیس.++c یه زبان سطح میانیه.میدونی یعنی چی؟
    یعنی رابط بین زبونای سطح بالا مثل بیسیک و پاسکال وزبونای سطح پایین مثل اسمبلی.
    که البته برا ما که زبون سطح پایین بلد نیستیم سی خیلی خوبه.
    ببخشید که وقتتونو گرفتم.
    کوچیکتون حسن.

  5. #5
    :flower: لینوکس(بهترین سیستم عامل دنیا)
    :flower: کامپایل خیلی از زبانها(پاسکال و..)
    :flower: بازی های پلی استیشن
    :flower: زبان برنامه نوییسی بیسیک
    و ....

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •