نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    سلام دوستان
    چطور میشه یه فایل رو که جزو فایل های سیستمی نیست توی سی شارپ اجراش کرد؟مثلا یه فایل exe که با مولتی مدیا بیلدر ساخته شده و یا هر فایل exe دیگه که جزو فایل های سیستمی (مثل notepad و calculator) نباشه.

    من از کد زیر استفاده می کنم اما اجرا نمی کنه و نمیشناستش:


    Process.Start(Environment.CurrentDirectory + @"project.exe");

    همه ی کدهای معمول مشابه کد بالا هم امتحان کردم نشد

    این خطارو میده
    win32 exception was unhandled

    the system cannot find the file specified

    خواهشا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    درست متوجه نشدم ، می خواین تو خود برنامه اجرا کنید؟

    اخه کد (process.start(path رو می تونید برای اجرای هرفایل بکار ببرید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    درست متوجه نشدم ، می خواین تو خود برنامه اجرا کنید؟

    اخه کد (process.start(path رو می تونید برای اجرای هرفایل بکار ببرید.
    یه دکمه گذاشتم میخوام وقتی روش کلیک کردم این فایل exe باز بشه.
    نمیشه همه جوره بش آدرس دادم نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    ببین این همون چیزیه که می خوای؟ یعنی اینطوری فایل رو باز می کنه؟
    این چی هست؟ یه فایل بود که اجرا هم نمیشد.اشتباه نفرستادی؟
    من یه دکمه روی فرمم گذاشتم می خوام وقتی روش کلیک کردم یه فایل اجرایی که با مولتی مدیا ساختم اجرا بشه .همین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m0hammad_01
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    سلام
    دوستمون جناب Ehsan 7007 درست گفتن.
    این کد هر فایلی که بهش بدی، با توجه به پسوندش اجرا میکنه (اجرایی باشه که خودش رو اجرا میکنه دیگه)
    System.Diagnostics.Process.Start("\\Filename.x");

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط m0hammad_01 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستمون جناب Ehsan 7007 درست گفتن.
    این کد هر فایلی که بهش بدی، با توجه به پسوندش اجرا میکنه (اجرایی باشه که خودش رو اجرا میکنه دیگه)
    System.Diagnostics.Process.Start("\\Filename.x");
    حرف شما کاملا درسته
    اما واسه من تجرا نمیشه و این خطا رو میده.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    یکی نیست این مشکل مارو حل کنه؟
    فایل هایی مثل notepad و ... که مل ویندوزه باز میکنه و فایل ها غیر سیستمی نه.
    خواهشا کمک کنید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    کسی نیست این مشکل منو حل کنه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    سلام
    برای سایر فایل ها باید آدرس دقیق جایی که فایل یا برنامه قرار داره (نصب شده) رو بهش بدید مثلاً اگه برنامه در درایو D نصب شده :
    System.Diagnostics.Process.Start(@"D:\Project.exe"  );

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    سلام. من تست کردم مشکلی نبود. کد زیر برنامه powerdvd رو اجرا میکنه :
    System.Diagnostics.Process.Start("C:\\Program Files\\CyberLink\\PowerDVD12\\PowerDVD12");

    اگر فایل exe شما بصورت آماده هست(یعنی نیازی به نصب شدن و تولید فایل exe نداره) میتونید فایل exe رو کنار فایل اجرایی پروژه تون بذارید و دردسر آدرس رو نداشته باشید.
    فقط یه نکته : اگر فایل شما از نوع اجرایی هست نیازی به قید کلمه exe در آخر نام فایل نیست ولی اگر فایل شما از یک نوع دیگر(مثلا عکس با فرمت jpg هست بایستی پسوند رو هم به آخر فایل اضافه کنید. احتمال خیلی زیاد مسیری رو که به برنامه میدید اشتباه هستش. میتونید با یه مسیج باکس مسیر رو نمایش بدید تا مطمئن بشید مسیر درسته.(از وجود فایل exe هم اطمینان حاصل کنید).
    موفق باشید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطور میشه یه فایل رو که جزو فایل های سیستمی نیست توی سی شارپ اجراش کرد؟مثلا یه فایل exe که با مولتی مدیا بیلدر ساخته شده و یا هر فایل exe دیگه که جزو فایل های سیستمی (مثل notepad و calculator) نباشه.

    من از کد زیر استفاده می کنم اما اجرا نمی کنه و نمیشناستش:


    Process.Start(Environment.CurrentDirectory + @"project.exe");

    همه ی کدهای معمول مشابه کد بالا هم امتحان کردم نشد

    این خطارو میده
    win32 exception was unhandled

    the system cannot find the file specified

    خواهشا راهنمایی کنید
    با توجه به متن خطایی که گذاشتین نشون میده که مسیر رو درست وارد نکردین!
    مطمئن اید که در مسیر زیر فایل مورد نظرتون وجود داره :
    Environment.CurrentDirectory + @"project.exe"


    اینو چک کنید ...

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    الان متوجه شدم!!!!!
    فک کنم اشتباه تابلویی رو مرتکب شدین دوست عزیز آدرس رو به صورت زیر بذارین :
    Environment.CurrentDirectory + @"\project.exe"


    شما یادتون رفته \ رو بذارین!!!!!!!درسته؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام. من تست کردم مشکلی نبود. کد زیر برنامه powerdvd رو اجرا میکنه :
    System.Diagnostics.Process.Start("C:\\Program Files\\CyberLink\\PowerDVD12\\PowerDVD12");

    اگر فایل exe شما بصورت آماده هست(یعنی نیازی به نصب شدن و تولید فایل exe نداره) میتونید فایل exe رو کنار فایل اجرایی پروژه تون بذارید و دردسر آدرس رو نداشته باشید.
    فقط یه نکته : اگر فایل شما از نوع اجرایی هست نیازی به قید کلمه exe در آخر نام فایل نیست ولی اگر فایل شما از یک نوع دیگر(مثلا عکس با فرمت jpg هست بایستی پسوند رو هم به آخر فایل اضافه کنید. احتمال خیلی زیاد مسیری رو که به برنامه میدید اشتباه هستش. میتونید با یه مسیج باکس مسیر رو نمایش بدید تا مطمئن بشید مسیر درسته.(از وجود فایل exe هم اطمینان حاصل کنید).
    موفق باشید.
    فایل من کنار فایل اجرایی پروژه هستش و نیاز به نصب هم نداره.اما بازم اجرا نمیشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    الان متوجه شدم!!!!!
    فک کنم اشتباه تابلویی رو مرتکب شدین دوست عزیز آدرس رو به صورت زیر بذارین :
    Environment.CurrentDirectory + @"\project.exe"


    شما یادتون رفته \ رو بذارین!!!!!!!درسته؟؟؟؟
    هرطور فکرشو بکنی امتحان کردم اما نشد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    از همتون ممنونم
    به کمک شما دوستان مشکلم حل شد

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    فایل من کنار فایل اجرایی پروژه هستش و نیاز به نصب هم نداره.اما بازم اجرا نمیشه
    اینطوری بنویسید :
    System.Diagnostics.Process.Start("project");

    چون از نوع exe هستش نیازی به ذکر پسوند نیست.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    از همتون ممنونم
    به کمک شما دوستان مشکلم حل شد
    میشه لطف کنید و بگین چطوری برطرف شد؟؟
    شاید برای بقیه دوستان که به اینطور مشکلات برخورد کنن هم مفید باشه...
    با تشکر...

  18. #18

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    اگه میشه بگید چطوری حل شد!
    این چی هست؟ یه فایل بود که اجرا هم نمیشد.اشتباه نفرستادی؟
    نه ،اشتباه نفرستادم ، فایل هم سالمه ، می خواستم بهتون نشون بدم که این کد مشکلی نداره و از openfiledialog استفاده کنید (برای امتحان) ؛ وِیزال استدیو من 2010 هست ، برای همین برای هر کسی سورس گذاشتم نتونست بازکنه ! خواستم کد رو جدا بزرم ؛ که دیگه مشکلتون خدارو شکر حل شد!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    کدمو اینجوری نوشتم

    Environment.CurrentDirectory + @"\project"

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    نقل قول نوشته شده توسط firoozi90 مشاهده تاپیک
    کدمو اینجوری نوشتم

    Environment.CurrentDirectory + @"\project"
    حال کردین دوست عزیز.
    گفتم سوتی دادین!
    موفق باشید

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    آره تقریبا سوتی داده بودم

  22. #22

    نقل قول: اجرا کردن فایلی که سیستمی نباشد؟

    سلم منم میخوام یک فایل exe رو داخل نرمافزار خودم که با vb6 نوشته شده run کنم. هر کدی می نویسم اجرا نمیشه. میشه در این زمینه راهنماییم کنید

تاپیک های مشابه

  1. اجرا کردن فایلی با پسوند PHP
    نوشته شده توسط F.zeinali در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 13:13 عصر
  2. اجرا کردن مستقیم دستور SQL
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1383, 00:25 صبح
  3. اجرا کردن فرامین dos ?
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 00:53 صبح
  4. اجرا کردن بانک cloudscape مبتنی بر جاوا
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1383, 09:15 صبح
  5. اجرا کردن برنامه در دلفی
    نوشته شده توسط مهرداد برنامه نویس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1383, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •