نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

  1. #1

    بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    دوستان لطفا کمکم کنید مشکلش چیه؟

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication3
    {
    public class Program
    {


    public static void Main(string[] args)
    {


    int num;
    Console.Write("enter number:");
    num = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());
    maghlob(num);
    Console.ReadLine();
    }

    public void maghlob(int a)
    {

    while (a > 0)

    Console.Write(a % 10);
    a = a / 10;



    }
    }
    }


  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    همینجوری که نگاه می‌کنم اعداد منفی و صفر رو پشتیبانی نمی‌کنه. حالا کجاش ایراد داره؟ منظور کدوم خروجی نادرسته؟

    در ضمن یه آکولاد باز بعد while کم داره.

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    مغلوب عدد چی بود ؟؟ یادم رفته .بگو شاید بتونم راهنماییت کنم .

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    مثلا 423 رو بگیره 324 برگردونه

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    مغلوب عدد چی بود ؟؟ یادم رفته .بگو شاید بتونم راهنماییت کنم .

    123456 می‌شه 654321.

    البته مغلوب نیست که این دوستمون گفتن: مقلوب. یعنی قلب شده. برعکس شده. مثل انقلاب.

    مغلوب یعنی شکست و این حرفا. یه اشتباه رایجه.

  6. #6

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    داداشا کمک کنید واجبه

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    بیا عزیز از این کد استفاده کن :


    Console.Write("Enter a Number\t");//a
    int num = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());//b
    string maqloob = "";//c

    for (int i = num.ToString().Length - 1; i >= 0; i--)//d
    {
    maqloob += num.ToString().Substring(i, 1);//f
    }
    Console.WriteLine("Maqloob = \t" + maqloob);//g
    Console.Read();//f

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن مغلوب عدد در کنسول توسط کلاسها

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    بیا عزیز از این کد استفاده کن :


    Console.Write("Enter a Number\t");//a
    int num = Convert.ToInt32(Console.ReadLine());//b
    string maqloob = "";//c

    for (int i = num.ToString().Length - 1; i >= 0; i--)//d
    {
    maqloob += num.ToString().Substring(i, 1);//f
    }
    Console.WriteLine("Maqloob = \t" + maqloob);//g
    Console.Read();//f
    البته اینم برای اعداد منفی کار نمی‌کنه. یکی دو تا شرط ساده مساله رو حل می‌کنه.

    در ضمن من فکر می‌کردم شما دنبال به ثمر رسوندن کد خودتی. نه اینکه یکی دیگه کد بده مال خودتو ول کنی!

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن بزگترين عدد در SQL
    نوشته شده توسط sarbazi در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 09:50 صبح
  2. مبتدی: بدست آوردن كوچكترين عدد از بين 5 عدد
    نوشته شده توسط hessam abjam در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 مهر 1389, 20:30 عصر
  3. سوال: بدست آوردن طول و عرض جغرافیایی توسط GPS پاکت پی سی
    نوشته شده توسط sari-1369 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1388, 17:19 عصر
  4. بدست آوردن اسکریپت یک استور پروسیجر توسط T-SQL
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 10:56 صبح
  5. بدست آوردن وارون عدد اعشاری
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 08:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •