نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در restore کردن دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    مشکل در restore کردن دیتابیس

    با سلام
    من وقتی میخوام دیتابیسم رو بازیابی کنم (از داخل sql server) این خطا رو بهم میده لطفا راهنمایی کنید:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    سلام.
    شما وقتی دارید Restore میکنید گزینه With Recovery رو انتخاب کردید؟ یا دارید Log ها رو بازیابی میکنید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    كاشمر
    پست
    62

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    من همون فایل پشتیبان یعنی bak رو بازیابی میکنم ولی گزینه with recovery که میگین نمیدونم کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    من هم این مشکل و دارم
    کمک کنید لطقا

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Ishtar_4552
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    با سلام به دوستان
    من هم چنين مشكلي دارم.
    جهت بازیابی اطلاعات دیتابیس هم به صورت زیر عمل می کنم:
    1- بک کانکشن استرینگ می سازم که با دیتابیس master ارتباط برقرار کند.
    2- دستور اس کیو ال زیر را در CommadText قرار می دهم:
      cmd.CommandText =”use master Select spid From master..sysprocesses where dbid=db_id('NBDB’)”




    (NBDB نام دیتابیسی هست که قبلا از اون بک آپ گرفته شده و الان می خوام اطلاعاتش رو بازیابی کنم.)

    3- (جهت از بین بردن کانکشن های قبلی) نتیجه اجرای دستور اس کیو ال بالا رو در SqlReader قرار میدم به صورت زیر:
       while (SqlReader.Read())
    {
    string SPID = SqlReader.GetString(1);
    cmd.CommandText = string.Concat("Kill ", SPID);
    cmd.ExecuteNonQuery()
    }
    3- بعد هم برای بازیابی از دستور زیر استفاده می کنم:
    Use master restore database ‘NBDB’ from disk = E:\Backup1.bak

    ولیموقع اجرا این خطا رو می ده:

    The tail of the log for the database "NBDB" has not been backed up. Use BACKUP LOG WITH NORECOVERY to backup the log if it contains work you do not want to lose. Use the WITH REPLACE or WITH STOPAT clause of the RESTORE statement to just overwrite the contents of the log.
    RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
    Changed database context to 'master'.
    ممنون می شم اگه راهکاری ارائه بدید..
    متشکرم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    سلام
    شما مطمئن هستین که Full Backup گرفتین ؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    iran
    پست
    311

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    با هر نوعی پایگاه داده رو ساختید، فقط با همون قابل ریکاوری هست. مثلا اگه با sql express ایجاد کردید ریکاوری روبا sql express انجام بدید.

  8. #8

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    من می خوام بک آپ یک دیتابیس رو به یه دیتا بیس دیگه ریستور کنم توی 2008 کمک کنید

  9. #9

    نقل قول: مشکل در restore کردن دیتابیس

    سلام دوست عزیز . همونجوری که در ارور مشاهده میکنید گفته زمان گرفتن بکاپ باید از log هم بکاپ بگیرین
    backup log with norecovery
    و یا باید در قسمت ریستور از with replace و یا with stopat استفاده کنید
    من که از with replace استفاده کردم درست شد. ولی مشکلی که داره اینه که اطلاعات جدید پاک میشه.

    حالا اگر کسی راه حلی داره برای پاک نشدن اطلاعات جدید ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با restore کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط didaaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 18:14 عصر
  2. مشکل در Restore کردن دیتابیس در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Hafez در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 22:48 عصر
  3. سوال: مشکل در Restore کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط nilofarZilan در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 13:18 عصر
  4. سوال: مشکل در Restore کردن دیتابیس SQL Server 2000
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:17 صبح
  5. مشکل در Restore کردن دیتابیس.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •