نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    سلام
    سوالم یه خورده سخته
    دارم با یه دستگاه کار میکنم (FPGA) که زیاد مهم نیست که این دستگاه چکار میکنه و چطور پروگرم میشه
    فعلا پروگرم شده و بعد از اجرا دائما پکت های دیتا میفرسته مثل:
    0015 x 00 00 09 00 IPv4
    0016 x 00 00 0A 00 IPv4
    این دستگاه اطلاعات را به سیم LAN که به کامپیوتر وصل شده میفرسته و من میخوام هر دیتایی درون این سیم میاد توی مثلا لیست باکس بریزم
    لطفا راهنمایی بفرمایین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    باباشوخی کردم سوالم زیادم سخت نیست!
    یکی اگه بلده جواب بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    جوری که من متوجه شدم شما در دریافت اطلاعات مشکلی ندارین درسته؟؟!!
    و مشکلتون در نمایش اطلاعات دریافتی در یک لیست باکس هست! درست متوجه شدم؟؟
    اگه آره : بگین تا یه نمونه کد بهتون بدم که اطلاعات رو در یه لیست باکس نمایش بدین!
    اگه نه : بیشتر توضیح بدین!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین شهریاری
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    794

    نقل قول: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    دارم با یه دستگاه کار میکنم (FPGA) که زیاد مهم نیست که این دستگاه چکار میکنه
    این دستگاه خودش درایوری، چیزی نداره؟
    عموما دستگاههایی که با پورتها کار میکنن، یه سری DLL مینویسن و همراهش ارائه میکنن، شما با همون توابع میتونی کارتا حل کنی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    نقل قول نوشته شده توسط troski مشاهده تاپیک
    جوری که من متوجه شدم شما در دریافت اطلاعات مشکلی ندارین درسته؟؟!!
    اگه نه : بیشتر توضیح بدین!!
    نه!!
    ریختن اطلاعات توی یه لیست باکس که کاری نداره! مشکل توی نمایش نیست بلکه مشکل اصلی من در ارتباط با دستگاهه!!
    من از کد زیر برای کانکت استفاده میکنم
    private void Connect()
    {
    try
    {
    ipHostInfo = Dns.Resolve(txtServerIP.Text);
    ipAdd = ipHostInfo.AddressList[0];
    remoteEndPoint = new IPEndPoint(ipAdd, 1369);
    client.Connect(remoteEndPoint);

    th1 = new Thread(new ThreadStart(DataReceive));
    th1.Start();

    EnableAfterConnect(true);
    btnConnectText("Connected!!");
    System.Media.SystemSounds.Exclamation.Play();

    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }


    مشکل من دقیقا txtServerIP.Text هستش چون نمیدونم باید چی داخلش بذارم تا بهش وصل بشه
    وقتی با این برنامه به یه کامپیوتر دیگه وصل میشم برنامم کار میکنه چون آی پی سرور را توی اون کامپیوتر مثلا 192.168.100.1 ست میکنم و توی کامپیوتر خودم داخل txtServerIP.Text برنامم میریزم
    اما برای این دستگاه فهمیدم که اول باید set Mac کنی
    یعنی خودم باید براش آی پی ست کنم
    البته این دستگاه یه document چند صفحه ای هم داره که اگر لازم باشه میذارم که در مورد آرایش ست کردنه نه نحوه ست کردن
    مثلا گفته باید بصورت هگز و مثلا 0x00 - 0x00 - 0x01 و ... مک را ست کنی که من نمیدونم با چه کدی باید این کار انجام بشه
    در هر صورت موندم چکار کنم! یه نفر بهم گفت میتونی از wpcap‌ استفاده کنی که اصلا نمیدونم چی هست که بخوام ازش استفاده بکنم
    الانم ممنونم میشم کمک کنین
    این دستگاه خودش درایوری، چیزی نداره؟
    نیازی به درایورش نیست چون ما که نمیخوایم داخل کامپیوترمون نصبش کنیم بلکه فقط میخوایم بهش کانکت بشیم و اطلاعاتی که میفرسته را نمایش بدیم
    لازم به ذکره که این دستگاه هر دو سه ثانیه چند خط اطلاعات از طریق lan ارسال میکنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    fereydoun kenar
    پست
    50

    نقل قول: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    سلام
    بی زحمت او document رو بزارین شاید بتونم کمک کنم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: خواندن اطلاعات ارسالی از طرف دستگاه از طریق LAN

    سلام
    اون موردی که فرمودید winpcap هست:packet capturing and network analysis solutions
    این هم لینک که هم خود نرم افزار و هم توضیحات مفصل توسط جناب Esmail Solhkhah داده شده.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 16:23 عصر
  2. سوال: چگونگی خواندن اطلاعات از دستگاه کارت خوان
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 12:18 عصر
  3. خواندن اطلاعات دستگاه از طريق پورت شبكه
    نوشته شده توسط ariobarzan در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 11:56 صبح
  4. سوال: خواندن اطلاعات فایلهای نصب شونده از طریق برنامه setup
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1387, 18:29 عصر
  5. خواندن اطلاعات فایلهای نصب شونده از طریق برنامه setup
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1387, 12:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •