نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تبدیل access به txt و Excel و Word

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    تبدیل access به txt و Excel و Word

    چطور میشه دیتا بیس رو (یا همون فایل access ) رو تبدیل کرد به فرمتهای Word ,Excel,Txt
    بطوری که کاربر خودش مسیر خروجی فایلها رو انتخاب کنه؟
    خروجی ها منظم باشند!
    دوستان خیلی گشتم تو سایتهای مختلف(حتی سایتهای لاتین)ولی متاسفانه راهی برای اینکار نبود!
    اگر از دوستان در این ضمینه اطلاعاتی دارند،مرحمتی بفرمایید!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    از کامپوننت ComponetOne VSFlexGird استفاده کردی؟ تو اون تاپیک گفته بودی که بهم ریخته نشون میده، اگه ممکنه یه عکس از خروجیت بزار تا ببینم.
    البته واسه فرمت txt میتونی دستی هم درست کنی ولی ارزششو نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    از کامپوننت ComponetOne VSFlexGird استفاده کردی؟ تو اون تاپیک گفته بودی که بهم ریخته نشون میده، اگه ممکنه یه عکس از خروجیت بزار تا ببینم.
    البته واسه فرمت txt میتونی دستی هم درست کنی ولی ارزششو نداره.
    دیگه از VSFlex استفاده نمیکنم!
    از این کامپوننت استفاده میکنم:
    (ComponetOne True DBGrid Pro 8 (OLEDB
    اصلا به اون صورت نمیشه براش کد نویسی کرد که خروجی ازش بگیرم!
    به غیر از این راه!راهی هم هست همشو مستقیم از MDB کانورت کرد؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    به اینصورت میتونی خروجی بگیری:

    TDBGrid1.ExportToDelimitedFile "C:\Log.txt", , " | "

    پارامتر آخر به عنوان جداکننده است و میتونی به جاش از " " استفاده کنی.
    از این کد هم میتونی استفاده کنی:
    TDBGrid1.ExportToFile "C:\Log.html", False

    خروجی این کد html هست ولی میتونی xls بنویسی تا به فرمت اکسل دربیاد البته البته حالت استاندارد نیست به همین دلیل وقتی بازش میکنی یه سوال ازت میکنه که باید Yes رو بزنی.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    به اینصورت میتونی خروجی بگیری:

    TDBGrid1.ExportToDelimitedFile "C:\Log.txt", , " | "

    پارامتر آخر به عنوان جداکننده است و میتونی به جاش از " " استفاده کنی.
    از این کد هم میتونی استفاده کنی:
    TDBGrid1.ExportToFile "C:\Log.html", False

    خروجی این کد html هست ولی میتونی xls بنویسی تا به فرمت اکسل دربیاد البته البته حالت استاندارد نیست به همین دلیل وقتی بازش میکنی یه سوال ازت میکنه که باید Yes رو بزنی.
    دست شما درد نکنه داداش!
    فقط یه چندتایی مشکل هستش!
    واسه همشون میخوام کاربر مکان ذخیره اش رو خودش انتخاب کنه!نمیخوام به صورت پیش فرض یکجا ذخیره کنه!
    ----------------------------------------------------
    در فرمت txt:
    1-فایل تکستی که میسازه هدرها رو نداره!ولی تو فایل اکسل هدرها هستند!
    2-بعضی از فیلدهای اعداد رو فارسی برمیگردونه بعضی ها رو انگلیسی(همونشن عدد هستن)این باعث میشه نظمش به هم بریزه!
    -------------------------------------------------
    در فرمت اکسل:
    خیلی عالیه!کاملا منظم و مرتب برام میچینه!بدون هیچ مشکلی!همه چیز نظم داره و هدرها هم هستند!
    فقط راهی نیست اون پیام رو اولش نده؟(حالا زیادم مهم نیست،چون اصل کار رو درست انجام میده)
    -----------------------------------------------
    در فرمت doc (یا همون ورد خودمون)همه چیز داغونه!
    همه اطلاعات از چپ به راست تغییر پیدا کردن!
    یعنی اگه تو دیتا گریدم اولین خونه "سال" هستش،اینجا شده آخرین خونه!
    ضمن اینکه نوشته هاش نامنظم اند!
    -----------------------------------------------
    فقط خیلی برام مهمه که یجوری بشه که کاربر محل ذخیره سازی را انتخاب کند!
    مثل استفاده از کنترل commandialog هنگام back up گرفتن!(نمیشه از همین کنترل استفاده کرد؟)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    1-فایل تکستی که میسازه هدرها رو نداره!ولی تو فایل اکسل هدرها هستند!
    منظورت اینه که بالای هر ستون اسم فیلدش نوشته بشه؟ اینو میشه به طور دستی وارد کرد.
    2-بعضی از فیلدهای اعداد رو فارسی برمیگردونه بعضی ها رو انگلیسی(همونشن عدد هستن)این باعث میشه نظمش به هم بریزه!
    حتما کنار اعداد انگلیسی حروف انگلیسی هست که اونطوری میشه.
    برو به مسیر زیر:
    Control panel --> Region & language --> additional settings --> use native digits = Nutional

    فقط راهی نیست اون پیام رو اولش نده؟
    با اون کد نه! چون ما در واقع فایل html رو با اکسل باز میکنیم واگه دکمه save as رو بزنی خودش فرمت html رو نشون میده.
    فقط خیلی برام مهمه که یجوری بشه که کاربر محل ذخیره سازی را انتخاب کند!
    یه commandialog بزار روی فرم بعد کد زیر رو بنویس:

    cd.Filter = "*.txt|*.txt"
    cd.showsave
    if cd.filename <> "" then
    TDBGrid1.ExportToDelimitedFile cd.filename, , " | "
    End if

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    بله دقیقا میخوام بالای هر ستون اسم فیلدش نوشته بشه!
    چطور ممکنه؟
    در فرمت تکست هنوز اولین ستون(محتویاتش یک عدد 4رقمی است)را میاره آخر!مابقی جاهاشون درسته!
    درستش کردم اینو!رو فایل txt کلیک راست کردم،right to left رو زدم!(ولی نمیشه بطور پیش فرض اینکارو کرد؟)
    -------------------------------
    راه دیگه ای واسه خروجی word و excel هستش؟(حالا باز اکسل خوبه،ولی Word خیلی داغونه)!
    چه راهی هست؟
    --------------------------------
    واسه commondialog هم دستت درد نکنه!عالی بود!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    اگه از vsflexgrid استفاده کنی هر دوتا مشکلت حل میشه، یعنی هم اضافه کردن فیلد و هم خروجی اکسل.
    این کد اسم فیلد ها رو توی یه فایل متنی ذخیره میکنه. اگه از vsflexgrid و پارامتر append رو true کنی به پایین متن نوشته شده اضافه میشه و همه چی درست میشه.
    For i = 0 To Adodc1.Recordset.Fields.Count - 1
    a = a & Adodc1.Recordset.Fields(i).Name & " "
    Next
    Open "C:\Log.txt" For Output As #1
    Print #1, a

    واسه ورد چیزی نمیدونم ولی right to left رو میتونی با sendkeys انجام بدی.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    اگه از vsflexgrid استفاده کنی هر دوتا مشکلت حل میشه، یعنی هم اضافه کردن فیلد و هم خروجی اکسل.
    این کد اسم فیلد ها رو توی یه فایل متنی ذخیره میکنه. اگه از vsflexgrid و پارامتر append رو true کنی به پایین متن نوشته شده اضافه میشه و همه چی درست میشه.
    For i = 0 To Adodc1.Recordset.Fields.Count - 1
    a = a & Adodc1.Recordset.Fields(i).Name & " "
    Next
    Open "C:\Log.txt" For Output As #1
    Print #1, a

    واسه ورد چیزی نمیدونم ولی right to left رو میتونی با sendkeys انجام بدی.
    منظورت این کامپوننته:
    (Componetone vsflexgrid8(oledb/unicode
    داداش من اصلا با vsflexgrid کار نکردم!نمیدونم چطوری میشه فیلدها دیتابیس رو بهش پیوست کرد!(ارتباط با تیبل دیتا بیس رو میگم!)
    این کامپوننتی که ازش استفاده میکنم،همه چیزش دمه دسته!کار باهاش خیلی راحته!
    -----------------------------
    واسه sendKeys هم اگه برات مقدور بود کدش رو برام قرار بده!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    بله منظورم همونه، کافیه DataSource کنترل رو کلیک کنی و Adodc1 رو انتخاب کنی. البته قبلش باید commandType کنترل ADODC رو روی adcmdTable تنظیم کنی.
    واسه sendKeys هم اگه برات مقدور بود کدش رو برام قرار بده!
    ببخشید، برای RTL کردن فایل متنی راهی نمیدونم، اونی که گفتم واسه کنترلی مثل RichTextBox بود که به کار شما نمیاد.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    بله منظورم همونه، کافیه DataSource کنترل رو کلیک کنی و Adodc1 رو انتخاب کنی. البته قبلش باید commandType کنترل ADODC رو روی adcmdTable تنظیم کنی.

    ببخشید، برای RTL کردن فایل متنی راهی نمیدونم، اونی که گفتم واسه کنترلی مثل RichTextBox بود که به کار شما نمیاد.
    ردیفش کردم !ولی تو این هم مشکل راست چین کردن هستش!البته در اکسل هم الان چپ چین شده!
    چطوری میشه اینارو راست چین کرد؟
    چطوری مییشه خروجی ورد گرفت؟
    چطوری میشه ستونهای فلیکس گرید رو ارتفاعشونو بزرگ کرد؟ارتفاعشون!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    دوستان هنوز مشکل بنده پا برجاست!
    حالا اون قبلیا زیاد مهم نیست!
    ولی چطور میشه برای خروجی txt ،هدرها رو هم گذاشت(منظورم هدرهای vsflex )
    و اینکه خروجی منظم و مرتب باشه؟!
    و اینکه آیا ارتفاع ستونهای فلیکس گرید رو میشه زیاد کرد؟
    همینقدر مشکلم حل بشه کافیه!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    چطوری مییشه خروجی ورد گرفت؟
    بله میشه، صبر کن برات پیدا میکنم.
    ولی چطور میشه برای خروجی txt ،هدرها رو هم گذاشت(منظورم هدرهای vsflex )
    صبر کن کد اینو هم برات میفرستم فقط یکم صبر کن.
    و اینکه آیا ارتفاع ستونهای فلیکس گرید رو میشه زیاد کرد؟
    بله میشه، با متد RowHeightMin میتونی تنظیمش کنی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تبدیل access به txt و Excel و Word

    ولی چطور میشه برای خروجی txt ،هدرها رو هم گذاشت(منظورم هدرهای vsflex )
    fg.SaveGrid "book1.txt", flexFileTabText, flexXLSaveFixedCells


    و برای اکسل که قبلا می خواستی:
    fg.SaveGrid "book1.xls", flexFileExcel, flexXLSaveFixedCells

    برای اطلاعات بیشتر این صفحه رو بخون.
    واسه ورد هم این صفحه رو بخون.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل access report به word
    نوشته شده توسط 111111 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 19:20 عصر
  2. ذخیره کردن خروجی quick Report با فرمت excel یا word
    نوشته شده توسط abbas.com در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1383, 23:00 عصر
  3. رمز فایهای excel یا word
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 15 اسفند 1382, 12:30 عصر
  4. تبدیل DOS به TXT
    نوشته شده توسط yaas در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1382, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •