نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی None باشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی None باشه

    سلام دوستان

    ایده ی طراحی یه نرم افزار تو ذهنم هست ولی باید با کمک شما دوستان اونو پیش ببرم
    با توجه به بعضی سوالات و مشکلات جوانان این فکر به ذهنم اومد که از منابع مختلف اطلاعاتی گرد آوری بکنم و بصورت نرم افزار دربیارم و در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم.
    مثل ازدواج و زندگی مشترک
    مشاوره و خانواده
    دین
    روانشناسی
    فقه و احکام شرعی
    چگونه شاد باشیم
    احادیث و سخنان مربوط به هریک از بخش ها
    و کلی موارد دیگه


    نمونه ای از کاری که میخوام انجام بدم هست

    در عین حال میخوام محیط نرم افزار جالب و کاربرپسند باشه تا کاربر احساس خستگی نکنه.

    میدونم که بدون کمک شما عزیزان نمیشه به این هدف رسید
    ایده ها ونکاتی که مد نظرتون هست رو لطفا بهم بگید.

    برای شروع چند تا سوال از خدمت شما عزیزان داشتم

    1-من میخوام یه فرم به سلیقه خودم طراحی کنم و نوار عنوانشم میخوام خودم درست کنم . مثلا برای خروج و کوچک کردن و ... از عکس چیز های جالب استفاده کنم

    حالا وقتی که خاصیت FormBorderStyle بر روی None میزارم دیگه نمیشه فرم رو رو صفحه نمایش جابجا کرد. میخواستم بدونم چجوری میشه که با کلیک بر روی فرم

    و کشیدن فرم رو جابجا کرد؟ باید تو کدوم رویداد کدنویسی کرد؟


    2-چجوری میشه یه برنامه وقتی اجرا میشه مورزیک هم اجرا بشه؟
    مثلا 2 یا 3 تا موزیک پشت هم اجرا بشن
    آدرس دهی چجوری باشه که تو سیستم مقصد مشکلی پیش نیاد؟


    ممنون دوستان

  2. #2

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    سلام
    جا به جا کردن فرم بدون Titlebar

    Public Class Form1
    Public isMouseDown As Boolean = False
    Public xLast As Integer
    Public yLast As Integer
    Private Sub Form1_MouseUp(ByVal sender As Object, ByVal e As MouseEventArgs) Handles Me.MouseUp
    isMouseDown = False
    End Sub
    Private Sub Form1_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As MouseEventArgs) Handles Me.MouseMove
    If isMouseDown Then
    Dim newY As Integer = Me.Top + (e.Y - yLast)
    Dim newX As Integer = Me.Left + (e.X - xLast)
    Me.Location = New Point(newX, newY)
    End If
    End Sub
    Private Sub Form1_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As MouseEventArgs) Handles Me.MouseDown
    isMouseDown = True
    xLast = e.X
    yLast = e.Y
    End Sub
    End Class

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    تشکر xxnagin عزیز

    یه سوال دیگه چجوری میشه توی یه عکس تو قسمت دلخواه(مثلا یه عکس داریم که میخوام رو قسمت مشخصی مثلا شکل باتن هست کلیک کنم ،فکر کنید عکس یه درخته که میخوام بشه رو بعضی از برگاش کلیک کرد ، وقتی رو یه برگ کلیک شد بره فرم 2،) کلیک کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    سلام

    برای این این کار:
    برنامه فتوشاپ رو باز کنید
    شکل برگ رو که می خواید رو از پس زمینه جدا کنید.
    پس زمینه رو کاملا پاک کنید(طوری که فتوشاپ جدول شطنجی نشون بده)
    عکس رو با پسوند Png ذخیره کنید(موقع ذخیره پیغامی که میده رو فقط Ok کنید)
    عکس رو وارد فرمتون کنید
    خاطیت transparent عکس رو true کنید
    برنامه رو اجرا کنید
    (خواهید دید که برگ بدون هیچ پس زمینه اضافی نشون داده میشه.)
    حالا میتونید توی رویداد کلیک شدن عکس بنویسید: Form2.show
    لازم به ذکر میدونم که بگم
    من کاملا آمادگی دارم که توی نوشتن این برنامه با شما همکاری داشته باشم
    هم کد نویسی و هم گرافیک
    البته اگه شما بنده رو لایق بدونید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    سلام آرش جان افتخار میدی با کمال میل

    آقا حضوری همکاری کنیم یا مجازی؟ من لنگرود هستم

    تو فوتوشاپ این کارو کردم ولی زمینه سفید بود ، ولی احتمالا transparent رو میزون نکرده بودم!

    transparent رو وقتی میخوام ذخیره کنم درستش کنم؟

    وقتی یه عکس رو با این فرمت ذخیره میکنم و transparent رو درست میکنم رو فرم اصلی مشکل حل میشه!

    اما اگه بخوام از یه PictureBox یه عنوان پس زمینه و یه PictureBox دیگه روی اولی بیارم زمینه دار میشه و خوشایند نیست!
    این مشکل چجوری حل میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sadeghlinux : یک شنبه 23 مهر 1391 در 13:29 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    سلام خواهش میکنم


    حتما باید توی فتوشاپ زمینه رو کامل از بین ببری تا شطرنجی بشه .
    توی برنامه هم وقتی داری طاهر برنامه رو میپینی(ظاهر form) رو درست میکنی
    picturebox بیار عکسو بهش بده و خاصیت ترانسپرنت picturebox رو هم درست کن .
    حل میشه وگرنه از کد :
    picturebox1.Parent = Me
    picturebox1.BackColor = Color.Transparent
    توی این کد me منظورش هرچیزیه که پشت picturebox باشه .
    توی این برنامه پول هم هست یا نه؟!
    مشتری داره؟
    برای من مساله ای نیست .
    لازم بشه حضوری.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    سلام

    من فکر پول نبودم ! فقط میخواستم یه سری اطلاعات که هرکسی نیاز داره بصورت تقریبا کاملی داشته باشه.

    اگه ایده ای داری یا فکر میکنی که بشه یه چیز درست درمون نوشت خب میشه پولی هم درست کرد!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    فکر و ایده ی توپ(به نظر خودم!) زیاد دارم .
    یکی هم واسه خودم شبیه این با بعضی امکانات که بالا گفتی و چندتا دیگه برای خودم نوشتم
    خودم استفاده میکنم ازش .
    ورژن دومش رو می خوام شروع کنم
    با امکانات بیشتر...
    اگه بتونی واسش مشتری پیدا کنی خیلی عالی میشه.
    انگیزه کار میره بالاتر
    برای حدیث
    ببین میتونی حدیث پیدا کنی (تایپ شده) که من وارد بانک بکنم واسه نرم افزار.
    اون مشکل برطرف شد؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: شروع طراحی نرم افزار و شروع سوالات-چگونگی حرکت دادن فرم وقتی،خاصیت FormBorderStyle بر روی N

    سلام

    آره مشکلم حل شد ،البته اگه یک عکس پایین و یه عکس دیگه روش باشه نه ! مجبور شدم یه عکسو به عنوان پس زمینه فرم انتخاب کنم و از یه پیکچر باکس استفاده کنم و با راهنما یی شما مشکلم حل شد دمت گرم!

    واسه حدیث یه سری به این سایت بزن askdin.com

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 00:07 صبح
  2. راهنمایی برای شروع کارشناسی نرم افزار
    نوشته شده توسط titan_550 در بخش تحصیلات دانشگاهی مرتبط با نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1388, 21:07 عصر
  3. میخواهم مهندسی نرم افزار رو شروع کنم...
    نوشته شده توسط su-30mk در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 21:34 عصر
  4. طراحی نرم افزار های Real-Time
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •